avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate Alin788

Activitate Alin788

Ok..am primit o suspendare a dreptului de a conduce în Germania pe o perioada de 6 luni....și în România de 3 luni...după care am fost și am ridicat permisul.!!! Am o amenda de circulație neplătită acolo,dar asta nu cred că le da lor dreptu să-mi impună mie aici anumite restricții. La momentul actual nu figurez cu permisul suspendat în romania
Da..am avut permisul suspendat și mi-a fost restituit,,latka a scris:

Nu ati inteles. Ati primit PV de contraventie din Germania? De unde stiti dvs ca amenda nu e insotita de sanctiune complementara ? Daca nu ati executat acea sanctiune, politia asta va face acum. Daca nu stiti ce inseamna sanctiune complementara, ea este de genul suspendarii permisului pe o perioada de zile, luatul placutelor de inmatriculare etc.

latka a scris:

Ce nu este normal ? Sa veti amenda in Germania ? Da, e foarte normal, acum toate procesele verbale de contraventie se transmit vinovatilor in UE si sunt informate autoritatile in domeniu, este posibil sa aveti si permisul suspendat. Achitati amenda si veti fi in regula.

Permisul nu îl am suspendat..doar a expirat și cei de aici nu vor să mi-l schimbe
De curând mi-a expirat permisul și am fost sa îl schimb dar am întâmpinat greutăți și nu sa putut..mai precis am o amenda in Germania in 2014. Este normal așa ceva..??