Poate o firma sa inchirieze un spatiu pe care nu il foloseste ca si punct de lucru sau sediu? Se poate plati o chirie lunara pentru un astfel de spatiu? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
In data de 28.11 am fost anuntata verbal de catre administratorul firmei la care sunt angajata ca postul meu s-a desfintat si ca urmare nu mai are nevoie de mine si ca din ziua urmatoare sa nu mai merg la munca, a zis ca nu imi desface contractul decat peste 20 de zile dar nu mai are nevoie de mine la munca pentru ca nu mai are ce sa imi dea sa lucrez, dar daca eu vreau neaparat sa merg la munca pot sa merg dar sa stau pe un scaun deoparte un mai am acces la calculator.Decizia de concediere nu a vrut sa mi-o dea personal a zis ca mi-o trimite prin posta. Mi-am luat 10 zile de concediu de odihna sperand ca intre timp sa primesc decizia, dar nu am primit-o, ulterior am mers la servici si l-am intrebat de ce nu am primit decizia, mi-a raspuns: pt ca nu ti-am trimis-o pt ca nu e gata ca se ocupa cabinetul de avocatura de ea. Ce??? de ce e nevoie sa se ocupe un avocat de o decizie de concediere privind desfintarea postului? Nu stiu ce sa fac cum sa procedez, nu as vrea nici sa merg acolo zilnic si sa stau pe un scaun fara sa fac nimic, dar imi e firica ca nu cumva sa imi suspende contractul pe motiv de lipsa nemotivata de la servici. I-am cerut sa imi dea in scris ca nu are nevoie de mine pe perioada preavizului si ca nu o sa imi suspende contractul sau alte chesti dar nu vrea. Decizia de concediere in scris nu inteleg de ce nu mi-a dat-o inca....nu inteleg ce vrea sa faca si de ce are un astfel de comportament. Eu vreau doar sa imi primesc decizia si ulterior sa pot sa imi depun actele pentru somaj. ce sa fac cum sa procedez? mentionez ca decizia de a ma concedia se datoreaza faptului ca mi-am luat concediu medical pt ingrijire copil de mai multe ori. Multumesc anticipat!