avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchiriere spatiu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchiriere spatiu

Poate o firma sa inchirieze un spatiu pe care nu il foloseste ca si punct de lucru sau sediu? Se poate plati o chirie lunara pentru un astfel de spatiu? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2019
any1987, utilizator
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 16:38, 26 Septembrie 2019
Da, se poate, daca este partajabila in natura.
Asta pentru ca se poate inscrie la Reg Cometrului o singura camera, nu neaparat toate.
Unele apartamente sau spatii au 3 camere, deci pot fi 3 firme.
Ambele variante, gratis- sub forma contractului de comodat, dar si de locatiune- adica de inchiriere, avand ca obiect al contrprestatiei o suma de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)
Viza flotant pt spatiu comun darkrider darkrider Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Undeva la ultimul etaj al unui bloc exista un apartament care are regim juridic de spatiu comun. Intr-o ... (vezi toată discuția)
Ichiriere spatiu de catre o socitate straina maflov maflov Buna ziua, as dori sa stiu daca o societate straina poate inchiria un spatiu-apartament, si daca da, atunci poate sa-si faca o filiala si chiar sa ... (vezi toată discuția)