Știu că nu putem sa ii punem financiar nici o penalizare, insa na gândesc că poate exista o alta variantă sa îl facem sa înțeleagă ca nu e in regulă ce face. Noi nu i-am îngrădit accesul. Are chiar și cheie de la lacătele comune. Cu toate astea, el a schimbat un lacăt, acum zice că e " proprietatea lui" și nu mai spun că și-a montat și o camera pe fațada blocului fara să întrebe pe nimeni daca e in regulă sau nu ( are o garsoniera pe alta latură a blocului față de zona aceea). Vine beat la ședințele blocului ca sa poată apoi să spună că "nu știa ce vorbește sau pt ce a votat" și nu mai zic câte și mai câte. Efectiv nu avem nici macar o varianta? M-am saturat de cate ori m-am luat inclusiv eu în gura cu el, ceilalți îl lasă în pace, și pur și simplu vii acasă târziu, vezi că locul e liber, da' e lacătul lui pește pus pe el. Că el e liderul republicii garsonierei de la etajul 2. Altcumva nu am cum sa mă exprim..
ynocentta a scris:
tomaberta a scris:
Ce putem face ca asociație ca sa îl penalizăm in vreun fel?
Asociatia de proprietari nu detine autorittaea si competenta sa penalizeze locatarii
Asociatia de proprietari poate dispune aplicarea de penalitati la orice suma cu titlu de restanta-strict in limitele prevazute de disp art 49 L nr 230/2007