Inca nu am reusit sa achit toata suma, dat fiind faptul ca abonamentele sunt inca active iar facturi imi vin lunar... Banuiesc ca va trebui sa mai astept, sa reusesc sa achit restanta si apoi sa urmez sfatul dumneavoastra de a ma adresa instantei.
Stiam suma pe care o aveam de plata, doar ca agentii comerciali nu imi puteau incasa banii. Iar cand incercam sa sun la relatii cu clientii ori nu imi raspundeau, ori ascultam robotul pana se inchidea apelul. Am discutat cu un operator si mi a spus ca suma de 168 de lei pentru care as intra in Preventel este pentru o restanta din lunile octombrie 2016-mai 2017, suma pe care eu de fapt am platit o intr un cont vechi al Telekomului, dupa luna Mai a anului 2017 s au facut schimbari iar eu acum platesc intr un cont diferit de acela. In privinta asta eu am facut o cerere telefonica prin care sa se transfere suma in contul cel nou, dar spre surprinderea mea observ ca nu s a facut aceasta modificare. Practic suma se afla in conturile Telekom dar nu coincide cu numarul meu de abonat. Am vreo sansa sa rezolv situatia?
Buna ziua, am niste nelamuriri in legatura cu cele 4 abonamente pe care le am cu cei de la Telekom, in primavara acestui an acestia au avut lucrari de mentenanta, actualizare a serviciilor , dupa ce legea ce prevede scoaterea taxelor pentru roaming a intrat in vigoare, problema mea incepe din luna Mai moment din care din cauza problemelor lor din sistem, eu n am mai primit acasa plicuri cu facturi ( am aflat tarziu ca de fapt din anul 2016, octombrie, nu se mai trimit facturi decat contracost, fapt de care nu mi a adus nimeni la cunostinta ), la ghiseu si reprezentantiile Telekom nu puteam plati pentru ca nu le aparea suma de plata, bineinteles ca facturile mele se adunau si in luna august m am trezit cu notificare ca am restanta suma de 1500 de lei, iar de atunci platesc din restanta doar ca am primit si mesaj cum ca as intra in Preventel pentru suma de 168 de lei. Cum si ce pot face pentru a nu mi se mai imputa aceasta suma sau sa mi se stearga datoria ? Mai ales ca nu este vina mea... Multumesc.