avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate galatan.anamaria@yahoo.com

Activitate galatan.anamaria@yahoo.com

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Specific ca in momentul divortului si stabilirii pensiei alimentare am cerut 16,5% am fost reprezentata si de un avocat la momentul respectiv dar nu mi s-a acordat,sa hotarat o suma fixa de 113 lei de ce? nu stiu...si asta imi e teama daca nu pun problema cum trebuie voi cere degeaba,eventual mi se va mari cu cativa zeci de lei suma fixa in urma cresterilor salariale,va multumesc si imi cer mii de scuze daca deranjez

Răspuns la discuția Pensie alimentara
In momentul de fata cei doi copii beneficiaza de 1/3 din venitul lui doar ca unul din copil are 25% celalalt 7%...si cei doi copii traiesc in familii si tari diferite,imi era de ajutor sa stiu cum sa formulez cererea de chemare in judecata pt marire pensie si sa scot in evidenta aceste aspecte si diferenta foarte mare de procent cuvenit copilului meu....imi doresc sa reusesc sa obtin pt copilul meu pensie alimentara procentuala sa evit timpul pierdut la eventualele cresteri salariale
Buna ziua as dori sa ma ajutati cu formularea unei cereri pt marire pensie alimentara,mentionez ca sunt divortata de 2 ani de zile am o fetita de 6 ani care a inceput cursurile scolare instanta ne.a stabilit o pensie de 113 lei suma fixa,fostul sot mai are un copil dintr.o relatie anterioara in varsta de 13 ani care la momentul divortului avea stabilit 25%pensie...deci fetita mea 113 lei celalalt copilas peste 300 lei,intre timp fostul sot si.a dat acceptul definitiv copilul sa poata pleca din tara cu mama lui urmand in prezent cursurile scolii in anglia.intrebarea mea cum sa formulez cererea ca sa obtin 16,5% pensie pt fetita mea in conditiile in care celalalt copilas este intr.o tara mai dezvoltata cu mai multe posibilitati si are pensie tripla