Nu mi-am dat seama la momentul crearii contului ca urmare si factura initiala pentru produsele de pe firma a venit pe persoana fizica. I-am si contactat pentru a modifica factura pe persoana juridica. Ulterior, la momentul primirii voucher-ului am fost constient de ce se urmeaza sa fac si ca acea reducere nu mi s-ar fi cuvenit insa pe moment nu m-am gandit ca ar putea exista consecinte legale. Care ar fi cel mai rau caz posibil in situatia de fata? E posibil ca firma sa nu afle dar daca afla, la ce ar trebui sa ma astept? Mentionez de asemenea, ca gestul a fost facut in ultima zi de lucru pentru firma respectiva (coincidenta a facut ca a fost si ziua in care am primit voucher-ul), firma care si-a batut joc de drepturile mele, Am semnat contract pe 4 ore si minimum pe economie si am stat 9 ore zilnic la birou. Asta ca o justificare pentru gestul facut. E pentru prima oara in viata cand fac o astfel de greseala si de la momentul in care am realizat ce am facut si pana acum am trait un cosmar. Posibil sa exagerez si sa nu fie un lucru atat de grav, dar as vrea sa aflu sigur.
La o firma unde am lucrat, a trebuit sa achizitionez de pe unul din site-urile noastre online produse pentru firma. Contul l-am facut pe numele meu fara sa imi dau seama. Am achizitionat cu cardul firmei produsele care au ajuns la destinatia lor. Ulterior pe acelasi cont am primit un voucher cadou, pe numele meu. Pe acesta l-am folosit eu, am achitat si o diferenta fata de voucherul respectiv. Daca afla firma, exista consecinte legale?