avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate Marin Gabriel

Activitate Marin Gabriel

Pe dat de 18 12 2017 am fost la lidl am iesit din parcare unde aveam cedează si trecere de pietoni intrînd pe un drum cu prioritate unde aveam două săgeți în stînga si in dreapta eu trebuia sa virez la stînga m-am asigurat unde sa format coloana la semafor sa întrerupt coloana in dreptul lidl m-am asigurat din partea dreapta nu venea nici un autovehicul am înaintat cu fata masini pe celălalt sens de mers unde nu am apucat sa ma uit in partea stîngă ca un bmwx5 a depășit coloana pe contrasens și a intrat în mine partea vătămare este fata mea care nu a depus nici o plîngere iar mie mi sa reținut permisul pentru cercetări Vreau sa stiu ce demersuri sa fac pentru a sti cît imi va sta permisul la udriste tot imi spun ca trebuie sa primesc o hîrtie de la dumnealor fata a stat 30 min la spital după care a venit acasa
Am fost la lidl cu fata mea sa cumpere ceva dupa ce a terminat cumpărăturile am plecat catre casa unde aveam indicator cu cedează si trecere de pietonii lucru care m-am asigurat din partea stîngă sa nu vina vreun autovehicul unde era coloană de mașini iar in drept la lidl sa rupt coloana unde am trecut iar m-am asigurat si din partea dreaptă sa nu vina vreun autovehicul dupa care din coloana o persoană a iesit depășind toata coloana ma lovit în partea din față a mașini producînd mai multe pagube la masina poliția mia reținut doar mie actele inmînîndumi o dovadă de circulație pentru 15 zile care a expirat la ce pedeapsa trebuie sa ma astept si ce ma sfătuiți să fac va multumesc