Am fost la lidl cu fata mea sa cumpere ceva dupa ce a terminat cumpărăturile am plecat catre casa unde aveam indicator cu cedează si trecere de pietonii lucru care m-am asigurat din partea stîngă sa nu vina vreun autovehicul unde era coloană de mașini iar in drept la lidl sa rupt coloana unde am trecut iar m-am asigurat si din partea dreaptă sa nu vina vreun autovehicul dupa care din coloana o persoană a iesit depășind toata coloana ma lovit în partea din față a mașini producînd mai multe pagube la masina poliția mia reținut doar mie actele inmînîndumi o dovadă de circulație pentru 15 zile care a expirat la ce pedeapsa trebuie sa ma astept si ce ma sfătuiți să fac va multumesc
Au exiatat victime? In caz contrar, vi s-a intocmit proces verbal de contraventie. Vi s-a comunicat? Trebuie sa scrie in p.v. cum si pentru ce contraventii ati fost sanctionat.In locul dvs. contestam pv. Astfel, doar din ce ati expus, vi s-a aplicat masura principala a amenzii si masura complementara de suspendare a permisului de conducere pentru o perioada de 60 zile. (neacordare+avariere auto)