avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu vătămare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu vătămare

Am fost la lidl cu fata mea sa cumpere ceva dupa ce a terminat cumpărăturile am plecat catre casa unde aveam indicator cu cedează si trecere de pietonii lucru care m-am asigurat din partea stîngă sa nu vina vreun autovehicul unde era coloană de mașini iar in drept la lidl sa rupt coloana unde am trecut iar m-am asigurat si din partea dreaptă sa nu vina vreun autovehicul dupa care din coloana o persoană a iesit depășind toata coloana ma lovit în partea din față a mașini producînd mai multe pagube la masina poliția mia reținut doar mie actele inmînîndumi o dovadă de circulație pentru 15 zile care a expirat la ce pedeapsa trebuie sa ma astept si ce ma sfătuiți să fac va multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Cioroiu , Avocat 22:43, 8 Ianuarie 2018
Au exiatat victime? In caz contrar, vi s-a intocmit proces verbal de contraventie. Vi s-a comunicat? Trebuie sa scrie in p.v. cum si pentru ce contraventii ati fost sanctionat.In locul dvs. contestam pv. Astfel, doar din ce ati expus, vi s-a aplicat masura principala a amenzii si masura complementara de suspendare a permisului de conducere pentru o perioada de 60 zile. (neacordare+avariere auto)
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Diana Cioroiu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu vătămare din culpa Marin Gabriel Marin Gabriel Pe dat de 18 12 2017 am fost la lidl am iesit din parcare unde aveam cedează si trecere de pietoni intrînd pe un drum cu prioritate unde aveam două ... (vezi toată discuția)
Amenda si permis suspendat la trecere pietoni gabytb gabytb Se poate contesta un P.V la trecerea de pietoni cu suspendarea permisului (in timp ce am eu dreptate scrie si in PV). Este prima abatere, iam spus politaiului ... (vezi toată discuția)
Accident depasire coloana stationara vs. " cedeaza trecerea ". AlexPascotescu AlexPascotescu Buna ziua, Am nevoide ajutor in urmatorul caz. Ma aflam intr-o intersectie tip T si doream sa virez la stanga de pe un drum secundar pe unul principal. ... (vezi toată discuția)