avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan983

Activitate Bogdan983

Buna ziua

As dori sfatul sfatul vostru in urmatoarea situatie: Tatal meu a fost accidentat pe trecerea de pietoni de un conducator auto aflat sub influenta bauturilor alcoolice si care nu a adaptat viteza la conditiile meteo din acea seara, rezultand o vatamare corporala din culpa cu politraumatisme si la momentul actual conform pronosticurilor medicilor 6 luni de recuperare. Conducatorul auto ma are doua condamnari pentru fapte similare si anume: refuzul de a I se recolta probe biologice pentru stabilirea alcolemiei, conducerea auto cu alcoolemie de 0.80 si in urma carora a isparit o condamnare de 2 ani si 1 luna de inchisoare cu executare. Actiunea penala s-a pus deja in miscare, insa dorim sa introducem si actiune pentru pretentii in civil.

Aici vine intrebarea mea, suntem in dilema ce sa alegem, serviciile unui avocat specializat in asemenea spete, cu care deja am discutat sau serviciile CEDE (Centrul European de Despagubiri) care desi eu consider ca e o entitate foarte ambigua mi-au fost recomandati de diverse persoane cum ca ar avea avocati buni si ar putea obtine despagubiri mai mari decat as obtine printr-un avocat angajat de mine sa ne reprezinte.

Pe aceasta cale cer si parerea dvs despre care varianta sa o aleg.
Va multumesc