avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despăgubiri după accident auto. Ce să aleg: avocat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despăgubiri după accident auto. Ce să aleg: avocat sau CEDE?

Buna ziua

As dori sfatul sfatul vostru in urmatoarea situatie: Tatal meu a fost accidentat pe trecerea de pietoni de un conducator auto aflat sub influenta bauturilor alcoolice si care nu a adaptat viteza la conditiile meteo din acea seara, rezultand o vatamare corporala din culpa cu politraumatisme si la momentul actual conform pronosticurilor medicilor 6 luni de recuperare. Conducatorul auto ma are doua condamnari pentru fapte similare si anume: refuzul de a I se recolta probe biologice pentru stabilirea alcolemiei, conducerea auto cu alcoolemie de 0.80 si in urma carora a isparit o condamnare de 2 ani si 1 luna de inchisoare cu executare. Actiunea penala s-a pus deja in miscare, insa dorim sa introducem si actiune pentru pretentii in civil.

Aici vine intrebarea mea, suntem in dilema ce sa alegem, serviciile unui avocat specializat in asemenea spete, cu care deja am discutat sau serviciile CEDE (Centrul European de Despagubiri) care desi eu consider ca e o entitate foarte ambigua mi-au fost recomandati de diverse persoane cum ca ar avea avocati buni si ar putea obtine despagubiri mai mari decat as obtine printr-un avocat angajat de mine sa ne reprezinte.

Pe aceasta cale cer si parerea dvs despre care varianta sa o aleg.
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Csorin , utilizator 23:42, 8 Septembrie 2019
Fara indoiala alegerea ca si riscul alegerii sunt ale dvs,faceti o comparatie intre sumele recuperate si procesele casitgate CEDE si experienta si succesele in acest domeniu a avocatului contactat de dvs.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti nemultumitde serviciile avocatului puteti sa reziliati contractul de asistenta juridica sau sa va adresati baroului.Daca va nemultumesc serviciile acestui ong cui va adresati?Aceste entitati incearca sa agate clienti promitand ca nu vor suporta costuri decat in caz de succes dar trebuiesc citite si intelese cu mare atentie clauzele din contractul incheiat,pe langa un onorariu de succes foarte mare este posibil sa platiti si daune daca renuntati la contract.Mai mult decat atat este posibil ca cei care activeaza sa nici nu fie avocati ci pseudo-juristi care nu au voie sa va reprezinte in instanta.Cantariti cu mare atentie optiunile avute.
Sunt niste escroci, MARE ATENTIE!!!! tastati pe www.google.ro, sa vedeti parerile celor care au semnat cu aceste entitati ”despagubiri accidente srl escroci”, scrieti si „centrul european de despagubiri pareri„. Mai rapid scapi de ciuma decat de SRL-uri dupa un accident, vedeti ce au patit cei care au semnat cu aceste entitati care promit marea si sarea pana obtin semnatura, iar la final, banii se vireaza in contul acestor SRL-uri, iar persoanelor lovite de o tragedie nu le mai ramane de facut decat faptul sa se resemneze ca au fost pacaliti.....1. Daca aveti o problema juridica, aveti nevoie de un avocat. 2. In procedura de obtinere a despagubirilor chiar prin tranzactie cu societatea de asigurare, un avocat poate obtine sume mult mai mari, pentru ca socitatile de asigurare stiu faptul ca pot fi date in judecata si astfel pot fi obligate sa plateasca sume mult mai mari, un SRL, poate face asta? NU. Iar societatile de asigurare stiu asta, si acorda sume in consecinta in cererile de despagubire adresate de catre SRL-uri. MARE ATENTIE! Orice prevederi contractuale cu privire la reprezentarea acestor SRL-uri de catre avocati, sunt ilegale, legea 51/95 interzice avocatilor sa reprezinte asemenea entitati. (puteti suna la orice Barou si sa solicitati sa va faca legatura cu o persoana din cadrul Consiliului Baroului pentru a va informa)
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2019
Csorin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni. care e procedura de obținere a daunelor? Trefan24 Trefan24 Buna seara, A-si dori si eu ajutor daca se poate, mama mea a fost lovita pe trecerea de pietoni de catre un sofer neatent, soferul neacordand prioritate de ... (vezi toată discuția)
Fetita de 4 ani impreuna cu mama ei grav accidentate pe trecere de pietoni tataranadrian tataranadrian buna ziua,a-si dori un raspuns la intrebarea mea daca se poate.sunt tatal unei fetite de 4 ani care impreuna cu mama ei(sotia mea),in data de 04.07.2013 au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am obținut în instanta despagubiri ca victima accident ... advocat advocat Bună ziua, am obținut în instanta despagubiri ca victima accident rutier, prin Centrul European de Despagubiri, care ne-a contactat după accident prin ... (vezi toată discuția)