avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, am obținut în instanta despagubiri ca ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, am obținut în instanta despagubiri ca victima accident ...

Bună ziua, am obținut în instanta despagubiri ca victima accident rutier, prin Centrul European de Despagubiri, care ne-a contactat după accident prin agenții locali) Deși am trimis toate documentele cerute de acest CEDE (15 august ac), nici pana azi (15 sept) nu am primit vreo informație, nemaivorbind de banii cuveniți. Care sunt căile pentru a obliga CEDE sa remita despăgubirile stabilite de instanta? Menționez ca în instanta am fost reprezentați de un avocat din Dolj (noi locuim în Ialomița), iar banii recuperați de la Euroins întra în contul CEDE.
Cel mai recent răspuns: advocat , utilizator 21:11, 18 Martie 2022
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Greșeala este si a dvs pt faptul că ati apelat la niste firme dubioase în loc să vs angajați direct avocat.Cititi cu atentie ce ati semnat în contractul cu firma respectivă,vb la tel cu ei,trimiteți mail prin care solicitați să va faca plata ,pregatiti va de av adevărat si proces dacă nu se conformează.Pe noi ca av ne ar linsa clientii să solicităm ca banii să fie varsati în conturile noastre dar oamenii ,,inghit"orice de la firme.
Va mulțumesc pentru răspuns și timpul acordat. Aspectul de precizat este ca nu am apelat la CEDE, ci ei, prin agenți locali, te cauta și te conving sa ceri daune ca victima din accident rutier. Dar cred ca știți asta, eu am făcut precizarea pentru cei care mai citesc spetele de pe forum. Va mulțumesc respectuos!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cred ca glumiti .... cum adica "te conving"??? Pai daca nu vrei, nu faci. Faptul ca nu ati apelat la ei, adica nu ati facut primul pas, nu va disculpa pentru lipsa de informare si nici nu va justifica credulitatea
Buna ziua, am aceeasi problema, banii din despagubiri incasati de la asigurator de CeDe de mai bine de 1/2 an (!!! - stiu, greseala mea, pe care mi-o asum), netransferati catre mine. Nu se poate constitui un caz comun, oare exista vreun grup pe undeva, aveti idee? Din ce am mai citit aici, sunt destule alte persoane care au patit-o. Cum facem sa scoatem o astfel de "companie" de pe piata ?
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2022
Username040518, utilizator
Nu exista niciun grup în acest moment! Trebuie sa acționați în nume propriu. Noi i-am atentionat cu e-mail-uri trimise pe câteva adrese, dar sunt "0" la comunicare. Dacă nu se grăbeau sa trimită sumele cuvenite, ii acționam în instanță. Veți primi banii într-un final, doar pe jumătate și fără nicio justificare pentru cealaltă jumătate, exceptând ceea ce știți din contract, unde scrie ca vor vira sumele în 14 zile lucrătoare de la incasare, o inducere în eroare sub semnătura și stampila.

Username040518 a scris:

Buna ziua, am aceeasi problema, banii din despagubiri incasati de la asigurator de CeDe de mai bine de 1/2 an (!!! - stiu, greseala mea, pe care mi-o asum), netransferati catre mine. Nu se poate constitui un caz comun, oare exista vreun grup pe undeva, aveti idee? Din ce am mai citit aici, sunt destule alte persoane care au patit-o. Cum facem sa scoatem o astfel de "companie" de pe piata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni. care e procedura de obținere a daunelor? Trefan24 Trefan24 Buna seara, A-si dori si eu ajutor daca se poate, mama mea a fost lovita pe trecerea de pietoni de catre un sofer neatent, soferul neacordand prioritate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut anul trecut un accident rutier fara victime, ... wDanny wDanny Buna ziua! Am avut anul trecut un accident rutier fara victime, vinovatul avand asigurare la Euroins. Vinovatul a facut contestatie impotriva procesului ... (vezi toată discuția)
Accident auto catalintarcea catalintarcea Buna ziua. Acum 7 luni am facut un accident rutier in care am fost vinovat si am pledat ca atare la biroul de asigurari, cand am facut hartia de constatare ... (vezi toată discuția)