avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate Luca-Ionut

Activitate Luca-Ionut

In sfarsit s-a dat solutia si in dosarul meu ... Acum problema sta cam asa ... Am facut plangere impotriva solutiei date de procuror ocazie cu care nu mi-au dat permisul inapoi de la politie. Din cate am inteles, de la o doamna grefier, ca domnul procuror nu imi va prelungii dovada de circulatie. Exista in lege stipulat asa ceva?
Multumesc!
A venit inspectorul de daune si a facut actele necesare, asa cum a spus el, dar tot nu am.inteles cand imi duce masina la reparat
Atat de complicata procedura asta cu procuror, politie, asigurator de imi vine sa ma lipsesc.
Procurorul spune ca ma primeste in audienta dar se schimba de la o zi la alta.
Politistul care se ocupa de caz joaca alba neagra...arunca vinovatia de pe unul pe altul. Parca ma pune la incercari, sau se joaca cu nervii mei. Politistul care a fost la fata locului spune ca stie cine este vinovat dar nu imi poate spune ...
Adiguratorul imi spune ca am dauna de 50000 lei ...si ca daca vreau sa pun piese originale pe masina o sa.o dea dauna totala ...nici acum nu am inteles vum e daca or sa dea culpa comuna, pentru dauna totala.
Nici acum nu stii cand pot duce masina la reparat ...nu am reusit dupa aprope o luna de zile sa dau de anexa 2.
Totul e atat de complicat ...noi complicam totul ..
Sa inteleg ca asiguratorul daca nu ma considera vinovat imi repara masina ... Daca instanta da alt verdict asiguratorul isi recupereaza banii de la mine
Pai asiguratorul ma obliga sa pun piese originale ... Piesele originale ma costa undeva la 5000-6000 euro. Sunt anumite elemente care nu ma intereseaza sa fie noi si le gasesc la jumatate de pret, chiar mai jos...un far este 1600 lei, cu tot cu becuri ajunge pe la 2400 ... second un far complet echipat este intre 800 si 1000 lei
Pana la urma pot pune piese second pe masina, cu acceptul meu?
Diana Cioroiu a scris:

In Anexa 2 nu se scrie vinovatia, ci se descrie producerea evenimentului rutier, precum si eventuale situatii pe fondul carora s-a produs evenimentul, indicatoare, marcaje, alcoolemia... in baza acestora se poate stabili de catre asigurator "o culpa".

Imi pare ciudata rau treaba asta ca stau la mana asiguratorului sa stabileasca vina ...el nu stie mai bine decat politistul care cerceteaza cazul.
Politistul spune ca stie cine este vinovat dar nu are voie sa spuna.
Asiguratorul a spus ca daca imi repar masina pe banii mei pot sa-mi recuperez suma cheltuita dar nu in totalitate pentru ca daca un element mergea reparat nu o sa-mi plateasca elementul cumparat vi doar eeparatia lui.
Desi a ramas sa ma sune de la politie sa vin dupa anexa 2, ca sa nu o mai transmita prin posta ca dureaza foarte mult, acest lucru nu s-a intamplat ...asa au ales ei, e dreptul lor.
Am vazut ca in anexa 2 trebuie sa scrie cine este vinovat de producerea accidentului, daca si mie imi gaseau culpa trebuiau sa-mi de un proces verbal de contraventie, banuiesc.
E normal ca declaratia scrisa sa-mi fie luata abia la o luna jumatate de la producerea accidentului?
Urama sa-i fac casco, accidentul a fost pe 9 si mie imi expira asigurarea pe 13 cand urma sa inchei si polita casco. Asa a fost sa fie. Am avut casco la un logan, la Audi A 5 chiar se impunea.
Eu nu pot astepta pana se termina procesul sau ce mai urmeaza, trebuie sa-mi repar masina. Cred ca si la reparat o sa o tina o luna jumatate , dou chiar.
Sunt tare curios ce o sa scrie in anexa 2, eu stiu prea bine ce s-a intamplat pe sosea, o sa cer si expertiza.
Am fost la asiguratorul ei si mi.a spus ca nu se incheie amiabila daca este dosar penal sau sunt implicate mai mult de doua autovehicule.
Cei de acolo mi.au facut cerera pentru anexa 2, dar nu au facut constatare, doar ca in momentul cand vine anexa voi putea duce masina la reparat.
Daca eu imi repar masina pe banii mei cum mai pot recupera banii de la asigurare?
Devizul de reparatie il depun la dosarul de la parchet sau la asigurator?
Nu, celalalt autoturism a intrat direct in prima caruta si masina s-a rasucit spre masina mea
A declarat ca nu a vazut catutele
Am facut cerere pentru anexa 2 dar au spus ca nu o sa scrie cine e vinovat doar cum s-a petrecut accidentul
Am fost implicat intr-un accident rutier astfel: am intrat in depasirea unui autovehicul iar acesta a intrat intr-o caruta si a ricosat in mine, am incercat cat am putut sa-l evit dar l.am acrosat in roata stanga spate cu aripa dreapta. Din impact a fost aruncat peste o alta caruta. Victimile din caruta aveau rani usoare, erau sub influenta alcoolului.
Cum procedez sa-mi recuperez paguba, care este destul de mare, eu ma consider nevinovat?
Daca dau in judecata persoana care conducea masina pe care o depaseam am vreo sansa sa castig procesul?
Multumesc!