Am cumparat o casa cu un avans de 10000€ si am agreat cu vechiul proprietar sa platim diferenta direct catre el, in rate lunare de 500€. Pe suma ramasa de plata s-a pus ipoteca in favoarea vechiului proprietar. Va rog sa imi spuneti daca la finalul ratelor, pentru ridicarea ipotecii trebuie sa existe dovada de la banca cum ca ratele s-au platit prin banca sau daca vechiul proprietar poate intocmi o cerere de ridicare a ipotecii dupa ce s-a platit toata suma, direct in mana proprietarului, luna de luna, dovada fiind trimisa prin poze cu suma platita, pe mail - vechiul proprietar face poza si o trimite noului proprietar ; se specifica numarul ratei, suma platita si diferenta ramasa pana la stingerea datoriei.
De curand am primit o oferta de munca cu relocare in strainatate. Mentionez ca sunt divortata din 2010 si am o fiica de 15 ani, care mi-a fost incredintata spre crester si educare, cu dreptul tatalui la legaturi personale cu minora.
In urma neintelegerilor aparute intre fiica mea si tatal ei, legatura lor a fost intrerupta in urma cu 2 ani, la alegerea ei.
Tatal plateste o pensie alimentara sub 25% din minimul pe economie, prin posta.
As vrea sa stiu daca pot sa ies legal din tara impreuna cu fiica mea, fara o aprobare a tatalui, date fiind conditiile de mai sus, (cunoscandu-l, stiu ca o aprobarea din partea lui nu ar fi posibila)