Din cate inteleg nu este nicaieri prevazut expres faptul ca incetarea suspendarii se poate face la cererea mea.
Dupa cum ati explicat mai mult se subintelege acest lucru decat este prevazut cu exactitate.
Va mentionez ca sunt functionar public si nu am incheiat CIM cu institutia ci am raporturi de serviciu conf Lg. 188/1999.
Multumesc foarte mult pentru raspunsurile prompte!
O singura intrebare mai am.
Care este articolul din lege care specifica faptul ca ma pot intoarcere la servici, pe baza de cerere, inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului?
Are vreo relevanta faptul ca in cererea mea initiala de intrare in concediu nu am specificat data efectiva de reintoarcere? Respectiv cu 61 zile inainte de a implini copilul 2 ani?
Buna ziua,
Am solicitat angajatorului reintoarecerea la serviciu cu 61 zile inainte de a implini copilul 2 ani pentru a putea beneficia de stimulentul de insertie insa acesta nu mi-a acceptat cererea in aceasta forma ci cu doar 30 zile inainte tocmai pentru a ma priva de acest drept pe motiv ca este o alta persoana angajata pe postul meu si nu ii poate desface CIM.
Va multumesc!