avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Activitate kristia

Activitate kristia

am inteles, multumesc pentru raspuns; ideea e ca am acte pentru telefon si am fost vazuta cand il foloseam in salon; multumesc inca o data pentru incurajari;
Buna ziua,
Ieri ma aflam la un salon de infrumusetare si una din angajatele salonului mi-a zis sa imi pun geaca in cuierul special amenajat (initial o aveam langa mine). Nu imi amintesc daca a specificat sa imi pun si geanta. Le-am lasat pe amandoua si mi s-a furat din geanta un telefon in valoare de 3000 de lei si portofel cu bani si acte in valoare de 500 de lei. Am intocmit dosar penal, salonul a refuzat sa puna la dispozitia politiei imaginile de pe camere imediat, pe motiv ca nu au parola de la calculator. Le-au dat imaginile a doua zi si se vede clar furtul, dar nu si fetele faptasilor. Cuierul de unde s-a furat era langa usa (si eu trebuia sa ma gandesc, stiu).

Ideea e ca din cunostintele mele, salonul era obligat, pe perioada cat eu efectuam servicii la ei sa imi asigure protectia bunurilor.

Intrebarea mea e, pot sa le cer sa ma despagubeasca de suma pierduta? Ce lege e de partea mea?