avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate Laura Vitan

Activitate Laura Vitan

Am casa din luna iunie 2018, detin I.I. care este primul termen de depunere la ANAF? 20 ale lunii urmatoare sau 20 decembrie pentru noiembrie? Multumesc!
Discuție Bunuri comune
Unde se poate schimba regimul bunurilor in cadrul casatoriei daca aceasta s-a produs inainte de noul cod civil? adica bunurile dobandite sa nu mai fie bun comun ci individual ,
Răspuns la discuția Bunuri comune soti
Buna dimineata,
Multumesc mult. In acest caz ce trebuie facut? trebuie contactat un notar? Sau unde se declara aceasta decizie? Multumesc.
Daca in timpul casatoriei un sot dobandeste un bun, de exemplu un autotursim, doar din venitul propriu, este considerat bun comun? Sau se poate considera bun propriu? Multumesc.
Am facut un credit cu buletinul , negarantat cu nici un bun,in 2008 de 35.000 lei. Am platit un an apoi mi-am pierdut serviciul si n-am mai platit. In 2012 am primit actele de executare silita de la un executor local si in care ma instiinta ca am notare pe CF pentru apartament care este bun comun cu al sotului. Am platit de vreo doua ori si m-am oprit. Intre timp am inceput o activitate pe cont propriu cu forma de organizare II. Din 2012 pana in 2018 executorul nu a mai intreprins nimic. Acum apare un SC Debt Collection agency SRL care doreste poprire pe salariu, in conditiile in care eu nu sunt angajata. M-au chemat in judecata si ca persoana si ca II. Intrebarea este, a intrevenit prescriptia sau nu? Pot castiga in instanta?
La aceeasi adresa pot exista 2 case de marcat fiscalizate pe doua societati diferite? Cu acelasi cod caen.
Răspuns la discuția Profesia de hair stylist
De fapt nu doresc contract de munca, vreau o alta altrenativa de colaborare. Care nu stiu cum se numeste.
Răspuns la discuția Profesia de hair stylist
Multumesc.
Am I.I. si sunt catre sfarsitul unu curs de hair stylist, pot practica meseria fara a incheia CIM, in salonul altciuva? Care ar fi alternativa? Am mai intrebat si mi s-a spus ca avand caracter de continuitate nu se poate decat CIM. Multumesc!