avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate Radu Elena Claudia

Activitate Radu Elena Claudia

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Anaf ul a declarat firma inactiva dar nici asta nu ma ajuta cu nimic
Asta este problema ca și acolo îmi cere încetarea contractului de munca
Trebuie sa nasc pe 22 martie și pe 19ianuarie face primul copil 2ani
Pana la instanta de judecata eu nu reușesc sa îmi bag dosarul pentru cealalta indemnizatie.
Da poate este cum spuneți dumneavoastră ca nu itm ul ar trebui sa rezolve problema. Fostul patron îmi spune ca nu știe nimic de cumpărături.
Fostul Patronul îmi spune ba ca am fost transferata pe o alta firma a lui înainte sa o vândă pe cealaltă, contabila ca nu avea cum sa ma transfere ca aveam contractul suspendat.
In situatia asta cine ar putea sa ma ajute?
Fostul patron mi-a spus ca a vândut dar nu ii cunoaște pe cumpărători i-a văzut decât când au semnat actele și atât. Dacă itm ul nu rezolva problema aceasta ca este de competenta lor atunci cine ma poate ajuta? Cum se poate o firma care a fost vândută de un an și jumătate și care nu a mai depus nici declarații la anaf nu a plătit nici contribuții nu o controlează nimeni?
Am mers la registrul comerțului și firma apare încă în funcțiune iar la date de despre administrator apare decât un nume. Sediul social a expirat. Cum as putea legătură cu ei dacă datele pe care le am de la registru nu sunt bune? Cu acea informare de la registru am fost la itm si toată lumea ridica din umeri.
Bună ziua!
Eu sunt în indemnizatie crestere copil și contractul meu de munca este suspendat pana pe data de 19.01.2018 am luat legătura cu patronul pentru a începe activitatea și mi-a spus ca firma a fost vândută. Am mers la itm Ploiești pentru a vedea cum reușesc sa dau de noii administratori de la itm mi-a spus sa fac sesizare la itm bucuresti deoarece sediul firmei este în București. Problema este ca toate datele pe care le am despre firmă nu mai sunt valabile. O alta problema este ca acum sunt însărcinată cu al doilea copil și în martie trebuie sa nasc și nu îmi pot depune actele pentru cel de al doilea prenatal. Ma poate îndruma sau ajuta cineva? Va mulțumesc!