avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Activitate Nicorescu

Activitate Nicorescu

Răspuns la discuția Accident rutier, durata anchetei
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Durata depinde de la caz la caz dar de fel merg greu astfel de dosare.
Se poate insa solicita urgentarea.

Pentru ingrijirile medicale puteti cere in civil daune.

Recuperarea prejudiciului se va face de la asigurator.

Asiguratorul mi-a platit o suma infima de bani care nu ajunge nici macar la 60% din suma data pe masina.
Legat de stabilirea dinamicii accidentului nu cred ca ar fi trebuit sa fie greu observanduse foarte clar pe filmarile de lacamerele de supraveghere. Iar dosarul se afla la parchet din data de 2 februarie 2017 mai este putin si se implineste un an.
Si pot cere daune pentru zilele de ingrijiri medicale chiar daca sunt doar 7?
Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:

Dacă nu se va dovedi că știați despre proveniența telefonului, nu veți putea fi tras la răspundere.

Multumesc frumos.
Eu unu nu am stiut ca respectivul telefon ar fi fost furat. Persoana in cauza mi-a zis ca l-ar fi cumparat.
Buna ziua. Am o intrebare pentru dumneavoastra. In data de 29 august 2016 am fost implicat intr-un accident rutier cu un alt autoturism care nu mi-a acordat pruoritate si mai apoi acesta a fugit de la locul accidentului fiind gasit mai apoi in trafic de organele abilitate multumita inregistrarii unei camere de supravegere. Eu in timpul accidentului am iesit cu masina in decor si m-am rostogolit cu aceasta pe un camp de mai multe ori nealeganduma cu nici un traumatism doar cu 7 zile de ingrijiri medicale o sperietura zdavana si masina distrusa.
Inculpatul are dosar penal pentru fuga de la locul accidentului si o plangere de la mine pentru recuperarea prejudiciului.
Dosarul se afla la parchet din data de 2 februarie 2016. Intrebarea ar fi cat de mult ar mai putea dura acest dosar si in ce proportie mi-as putea recupera paguba.
Buna ziua.
Am achizitionat un telefon mobil de la o persoana dupa care l-am repus in vanzare in regim amanet. Dupa o perioada de trei saptamani acesta s-a dovedit a fi furat iar eu m-am trezit cu politia la usa. I-am explicat ofiterului care se ocupa de caz exact cum s-a intamplat si i-am dat toate detaliile care le aveam despre persoana in cauza si numarul meu de telefon pentru a ma putea contacta. Intrebarea mea este daca eu pot pati ceva si cum e cel mai usor sa-mi dovedesc nevinovatia. Precizez si faptul ca am un martor ca am achizitionat legal telefonul respectiv.