Bună seara! Mă numesc Iulia și am 16 ani împlinți în 2017.În urma unor certuri foarte serioase , din care au rezultat jigniri grave de la ai mei părinți, după o lungă perioadă de ape reci între mine și ei,am decis să plec de acasă să stau la prietenul meu.Ideea este că el are de lucru,are casă,masă etc ; nu vrea să mă las de școală, Ba chiar mă susține .Ideea este că relația mea cu părinții e extrem de proastă, eu nu am avut niciodată dreptul să exprim ce simt și ce cred.Nu am decis aceasta “evadare” cu mintea unui copil (adolescent) , ci cu ceea ce se conturează a fii mintea adultului ce voi ajunge.Consider ca aceasta mutare, chiar dacă ii voi dezamagi pe părinți, este cel mai bun lucru pt relația părinte-copil data.E nevoie de o separare intr-o Neînțelegere persistenta.Intre mine și prietenul meu e diferența de un an jumate (are 18 ani împliniți), așadar corupere de minori nu poate sa fie; din câte presupun, nici răpire nu e deoarece am plecat de buna voie și nesilita de el.Nici act sexual cu un minor nu e, deoarece eu consimt la acesta.Intrebarea care se repeta mereu este : Poate păți ceva el? Pot fii luată cu forța de la el?
Va mulțumesc pt păreri și răspunsuri.