avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca marcu

Activitate Raluca marcu

Buna ziua!Cum pot obtine o adeverinta
de la primarie pe numele tatalui meu(plecat din tara) pentru a-mi sevi la firma de gaze?Doamnele de acolo refuza sa o elibereze invocand legea protectie datelor si cerandu-mi sa mi se faca o imputernicire la notar?Au fost
sunate de tatal meu ca este de accord sa fie eliberata,eu avand la mine si o copie a cartii de identitate a acestuia,locuind si eu la aceasi adresa cu el!Sa fie chiar asa complicat?O declaratie pe propria raspundere sau alt miljoc de comunicare acceptat nu exista?Multumesc
Răspuns la discuția Certificat mostenitor
Buna ziua,
Oare de ce este chiar asa complicat sa se rectifice data gresita pe certificatul de mostenitor?De la notarul la care s-au depus actele sa se faca succesiunea dupa pamnaturi ne-au trimis la Camera Notarilor Publici Cluj,acolo am depus cererea pt rectificare...mai departe au trimis actele la un alt notar din Cluj sa faca incheierea,alta programare...alt drum...pentru ca la cel care depusesem actele dura mult mai mult...trebuia sa asteptam intalnirea notarilor sa il delege pe dansul!Chiar asa pt o simpla data?Nu se putea rezolva altfel?Multumesc.
Acum am inteles,va multumesc din suflet!Un sfarsit de saptamana placut!
Buna ziua,
Va multumesc mult pentru raspunsuri!Am inteles acum utilitatea certificatului de mostenitor.
Ce sa facem in situatia in care notarul la care facem acum succesiunea dupa pamanturile ramase ne-a trimis la Camera Notarilor Publici Cluj,sa se faca rectificarea cu privire la data(e gresita pe certificatul de mostenitor...e trecuta data eliberarii certificatului de deces nu ziua in care a decedat adica in loc de 25 e trecut 27)?Cei de la biroul notarial nici macar nu au pomnit ca se poate rezolva situatia la dansii.Toate actele sunt eliberate in Cluj.Cum ma sftuiti sa fac sau sa pezint situatia notarului ca sa o rezolvam la dansul stiind ca exista aceasta posibilitate?
Buna dimineata,
Exista un certificat de mostenitor din 1992 pe care sunt trecute o casa si o suprafata de teren pe care e si casa!Toate aceste au fost donate de ceilati mostenitori unuia singur,tot in anul 1992.Atat casa cat si terenul sunt intabulate pe cel care le-a primit!In 2017 s-a mers la notar pentru a se imparti pamnaturile ramase fara succesiune si care nu sunt trecute pe certificatul de mostenitor.E normal ca notarul sa foloseasca acest certificat deja existent,la ce foloseste?Si ce facem daca s-a descoperit ca s-a trecut grestit data decesului(e gresita o cifra)?