avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu Pascu

Activitate Claudiu Pascu

Claudiu Pascu a scris:

Nu am primit nici o factura acasa si nici pe mail ci doar o notificare intarziere plata.iar dupa ce am reusit sa prind un operator Vodafone la telefon imi spune ca factura e emisa din noiembrie iar eu trebuia sa ma interesez la un centru Vodafone daca mai am ceva de plata. Mentionez ca in septembrie am mai primit o notificare instiintare plata in valoare de 121.ron pe care am achitat-o eu considerand ca sunt restul datoriilor mele catre Vodafone dar acum mai trimit o notificare de 813 ron. Nu stiu efectiv ce sa fac sa platesc si cei 813 sau sa ii actionez in instanta

Nu am primit nici o factura acasa si nici pe mail ci doar o notificare intarziere plata.iar dupa ce am reusit sa prind un operator Vodafone la telefon imi spune ca factura e emisa din noiembrie iar eu trebuia sa ma interesez la un centru Vodafone daca mai am ceva de plata. Mentionez ca in septembrie am mai primit o notificare instiintare plata in valoare de 121.ron pe care am achitat-o eu considerand ca sunt restul datoriilor mele catre Vodafone dar acum mai trimit o notificare de 813 ron. Nu stiu efectiv ce sa fac sa platesc si cei 813 sau sa ii actionez in instanta

Am reusit sa prind un operator Vodafone la telefon care imi spune ca asta e taxa de reziliere contract.eu nu am beneficiat de nici un telefon.eram client Vodafone din 1998. Iar prelungirea contractului s-a facut telefonic fara explicatia ca atunci cand se va elimina roamingul in Europa eu ar trebui sa imi modific abonamentele de la 5 euro la 11 euro pentru a putea folosi telefonul in roaming. Crede -ti ca este legala actiunea Vodafone sau este nevoie de o instanta de judecata pentru a nu plati taxe abuzive catre ei. Va multumesc pentru timpul acordat