avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Buna ziua .am facut portarea numerelor de telefon de ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Buna ziua .am facut portarea numerelor de telefon de la Vodafone catre Telekom.iar acum primesc de la Vodafone o notificare intarziere plata in valoare de 813 ron

Am reusit sa prind un operator Vodafone la telefon care imi spune ca asta e taxa de reziliere contract.eu nu am beneficiat de nici un telefon.eram client Vodafone din 1998. Iar prelungirea contractului s-a facut telefonic fara explicatia ca atunci cand se va elimina roamingul in Europa eu ar trebui sa imi modific abonamentele de la 5 euro la 11 euro pentru a putea folosi telefonul in roaming. Crede -ti ca este legala actiunea Vodafone sau este nevoie de o instanta de judecata pentru a nu plati taxe abuzive catre ei. Va multumesc pentru timpul acordat
Cel mai recent răspuns: Claudiu Pascu , utilizator 13:32, 5 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Daca acea suma v-a fost transmisa printr-o factura contestati-o in instanta.
Inainte solicitati IN SCRIS prin scrisoare cu confirmare de primire, sa va explice de unde vine suma.
Daca nu raspund in scris sau daca raspunsul este acelas actionati-ii in instanta.
Nu am primit nici o factura acasa si nici pe mail ci doar o notificare intarziere plata.iar dupa ce am reusit sa prind un operator Vodafone la telefon imi spune ca factura e emisa din noiembrie iar eu trebuia sa ma interesez la un centru Vodafone daca mai am ceva de plata. Mentionez ca in septembrie am mai primit o notificare instiintare plata in valoare de 121.ron pe care am achitat-o eu considerand ca sunt restul datoriilor mele catre Vodafone dar acum mai trimit o notificare de 813 ron. Nu stiu efectiv ce sa fac sa platesc si cei 813 sau sa ii actionez in instanta

Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Claudiu Pascu a scris:

Nu am primit nici o factura acasa si nici pe mail ci doar o notificare intarziere plata.iar dupa ce am reusit sa prind un operator Vodafone la telefon imi spune ca factura e emisa din noiembrie iar eu trebuia sa ma interesez la un centru Vodafone daca mai am ceva de plata. Mentionez ca in septembrie am mai primit o notificare instiintare plata in valoare de 121.ron pe care am achitat-o eu considerand ca sunt restul datoriilor mele catre Vodafone dar acum mai trimit o notificare de 813 ron. Nu stiu efectiv ce sa fac sa platesc si cei 813 sau sa ii actionez in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea clauzelor contractuale mariaSIM mariaSIM Buna ziua, Am si eu o nedumerire...In ianuarie 2015 am incheiat un abonament pentru telefonie mobila cu Vodafone, in valoare de 49 de euro. Abonamentul ... (vezi toată discuția)
Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament telefon cristian_121 cristian_121 Buna ziua.Nu am mai platit abonamnetul la telefon de aprox 6 luni.am primit o somatie din partea unei firme recuperari debite sa achit facturile restante+400 ... (vezi toată discuția)