avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata abonament telefon
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata abonament telefon

Buna ziua.Nu am mai platit abonamnetul la telefon de aprox 6 luni.am primit o somatie din partea unei firme recuperari debite sa achit facturile restante+400 lei taxa de incetare abonament in maximum 5 zile ca altfel vor actiona in instanta.la semnarea contractului am dus un talon de pensie. ma pot actiona in instanta?daca da in cat timp sau pot face poprire direct pe pensie? multumesc
Cel mai recent răspuns: blackshaddow , utilizator 11:16, 31 Decembrie 2012
Da, va pot actiona in instanta, dar de regula se limiteaza doar la a va speria. Depinde de situatie si de suma datorata.
Suma este de 250 ron + taxa aberanta de 400 ron. O sa-i platesc cei 250 ron insa nu in 5 zile cum doresc dansii.
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2012
cristian_121, utilizator
va salut si va doresc un an nou fericit
am un abonament la Vodafone cu trafic internet inclus,am depasit cat aveam mega inclusi in abonament dupa care am fost taxat cu tarifele lor astronomice pentru trafic suplimentar in valoare de 172 de euro,bani pe care nu sunt de acord sa-i platesc deoarece serviciul cost control nu se actualizeaza decat de 2 ori pe zi deci daca eu vedeam ca am cost suplimentar nu faceam acest cost suplimentar ci ma opream
ce pot patii in aceasta situatie daca numai platesc abonamentul sau daca platesc doar pretul abonamentului care este de 11 euro fara sa platesc acei 172 euro din trafic de date facuti ?
mentionez ca am achizitionat si telefon subventionat odata cu incheierea contractului cu ei si mai am 12 luni de perioada contractuala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata abonament telefon blackshaddow blackshaddow va doresc un an nou fericit si lipsit de surprize neplacute am un abonament la una dintre companiile de telefonie mobila ce care incepe cu V in care am ... (vezi toată discuția)
Escrocherie mobiplus in cadrul retelei vodafone tialiit tialiit In data de 09.04.2015 am achzitionat un nou abonament Vodafone in cadrul societatii comerciale pe care o detin. O promotie noua ca sa zic asa. Aproximativ acum ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare plata daune/interese de catre companie telefonie mobila ovi47 ovi47 Buna ziua, In anul 2013 am reinoit cu Vodafone contractul pentru servicii de telefonie mobila,achizitionand,totodata,si un telefon la pret subventionat,pentru ... (vezi toată discuția)