Buna ziua.Nu am mai platit abonamnetul la telefon de aprox 6 luni.am primit o somatie din partea unei firme recuperari debite sa achit facturile restante+400 lei taxa de incetare abonament in maximum 5 zile ca altfel vor actiona in instanta.la semnarea contractului am dus un talon de pensie. ma pot actiona in instanta?daca da in cat timp sau pot face poprire direct pe pensie? multumesc
va salut si va doresc un an nou fericit
am un abonament la Vodafone cu trafic internet inclus,am depasit cat aveam mega inclusi in abonament dupa care am fost taxat cu tarifele lor astronomice pentru trafic suplimentar in valoare de 172 de euro,bani pe care nu sunt de acord sa-i platesc deoarece serviciul cost control nu se actualizeaza decat de 2 ori pe zi deci daca eu vedeam ca am cost suplimentar nu faceam acest cost suplimentar ci ma opream
ce pot patii in aceasta situatie daca numai platesc abonamentul sau daca platesc doar pretul abonamentului care este de 11 euro fara sa platesc acei 172 euro din trafic de date facuti ?
mentionez ca am achizitionat si telefon subventionat odata cu incheierea contractului cu ei si mai am 12 luni de perioada contractuala