avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Incalcarea clauzelor contractuale
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Incalcarea clauzelor contractuale

Buna ziua,
Am si eu o nedumerire...In ianuarie 2015 am incheiat un abonament pentru telefonie mobila cu Vodafone, in valoare de 49 de euro. Abonamentul includea minute nelimitate in Roaming si a fost facut pentru 2 ani.
Acum am primit un telefon prin care eram informata ca se schimba planul tarifar deoarece compania nu poate suporta Roaming-ul nelimitat si ca la aceelasi tarif imi pot oferi doar 200 de minute in Roaming.
Au dreptul legal sa faca acest lucru, cu toate ca incalca clauzele contractuale? Ce ma sfatuiti in acest caz? Eu nu imi doreac sa renunt la planul tarifar initial.

Va multumesc


Interventie moderator: in respectarea regulamentului de forum va rog sa evitati scrierea cu majuscule. Multumesc pentru intelegere
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:56, 22 Mai 2015
Scrie in contract ca furnizorul poate modifica planul tarifar?
Daca nu scrie atunci notificati in scris furnizorul de telefonie ca ati fost informata telefonic despre schimbarea planului tarifar, ca nu sunteti de acord si ca veti actiona compania in judecata pentru incalcarea clauzelor contractuale urmand sa solicitati si daune pentru prejudiciul pe care il vor cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vodafone modifica unilateral contracte in derulare ContSters362939 ContSters362939 Salutare! Dupa cum ati citit si in titlu, in ultimele saptamani Vodafone Romania a inceput o ampla campanie fara precedent in istoria acestei companii, ... (vezi toată discuția)
Roaming ic ic Buna ziua, Sotul meu sta plecat cate o luna in olanda si 1 saptamana revine in romania.Pentru a putea comunica foloseste o cartela de la Vodafone ... (vezi toată discuția)
Modificare abonament telefonie mobila BogdanB87 BogdanB87 Buna ziua, De Sambata trecuta sunt \\"fericitul\\" posesor al unui abonament Optim Nelimitat achizitionat impreuna cu un telefon mobil cu plata unui avans ... (vezi toată discuția)