avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate MarianNistor

Activitate MarianNistor

Buna ziua acum 1 luna jumatate am incredintat autoturismul meu unui vecin pentru a se deplasa timp de o luna dupa care trebuia ori sa imi inapoieze autoturismul ori suma de bani care am stabilit-o... Dupa un timp a spus ca autoturismul s-a stricat la 100 km de casa si a trebuit sa o bage in service acolo. Acum 2 zile am fost cu treaba pana la Brasov si m-am intersectat cu autoturismul meu pe drum fapt care duce la concluzia clara ca el a vandut autoturismul mai departe detin cartea autoturismului... Ce as putea sa fac sa rezolv aceasta problema? Mentionez ca vecinul meu nu este de gasit s-a mutat intr-o alta localitate si nici la telefon nu raspunde...Va multumesc!
Buna ziua. As dori niste informatii va rog,am avut un credit de nevoi personale in valoare de 5000 lei in 2012 pe care nu l.am achitat in totalitate deoarece am plecat din tara.
Persoana careia i.am trimis banii pt rate nu le.a achitat am aflat doar in 2017 cand m.am reintors in tara...Intrebarea mea este pot sa fac un leasing pt o masina second hand?
Multumesc anticipat.