avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restant vreau sa fac un leasing pt o masina second ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restant vreau sa fac un leasing pt o masina second hand

Buna ziua. As dori niste informatii va rog,am avut un credit de nevoi personale in valoare de 5000 lei in 2012 pe care nu l.am achitat in totalitate deoarece am plecat din tara.
Persoana careia i.am trimis banii pt rate nu le.a achitat am aflat doar in 2017 cand m.am reintors in tara...Intrebarea mea este pot sa fac un leasing pt o masina second hand?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:56, 7 Ianuarie 2018
Depinde de aprecierea finantatorului. Daca il puteti convinge ca ati fost de buna credinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat urgent Amiriulian Amiriulian Revin tot in legatura cu casa. M.a sunat fosta concubina de Pasti daca am banii si i.am zis ca am doar 13.000 de lei ,bun,ne.am contrazis si a ramas sa o sun ... (vezi toată discuția)
Leasingul auto andruscaa andruscaa Buna ziua, am o dilema legata de faptul ca vreau sa achizitionez cat mai curand o masina -nu am decis inca daca va fi noua sau second hand- si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Plecat din tara-restanta la o firma de leasing(credit de nevoi personale) mtrl2009 mtrl2009 buna! sunt la primul email pe acest forum m-am gandit sa scriu ptr ca am o intrebare#-o......de fapt mai multe:sorry:,dar sa incep cu prima: nu mai sunt in ... (vezi toată discuția)