avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de un sfat urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de un sfat urgent

Revin tot in legatura cu casa. M.a sunat fosta concubina de Pasti daca am banii si i.am zis ca am doar 13.000 de lei ,bun,ne.am contrazis si a ramas sa o sun cand am banii. Am facut rost de 20.000 lei si nu ii mai vrea ea vrea 5000 de euro fix . Mai nou imi trimite mesaj ca ma da afara din casa,ca nu stiu in ce m.am băgat . I.am zis ca restul pana la 5000 de € aadica vreo 3500 de lei sunt întretinerea casei si impozite si alte timp de 4 ani asa cum ne.am inteles verbal acum 9 luni. Nu domnule. ca pe ea nu o intereseaza ea vrea 5000 de euro si daca nu ii dau atat o sa vad eu.Mai nou cică sa.Î platesc chirie pe 2 ani ca stau in casa. Poate sa imi ceara chirie? Tinand cont ca casa nu e impartita nu se stie care e partea fiecaruia?! Nu mai stiu ce si cum sa fac.Doamna se schimba de la o zi la alta.Cand ma suna actualul ei concubin ma ameninta ca ma bate. Sunt un om de buna credinta si vreau sa ii dai 20.000 de lei pentru ca la cum arata casa acum 25.000 face toata.Spuneti ce este de facut ca nu mai inteleg. Cand ne.am despartit a luat tot din casa fara sa fiu de fata ,la ceva timp i.am dat cheile sa isi ia hainele pe care le mai avea nu mi le.a mai dat ca sa nu intru in casa ,am apelat la poliție si la un avocat ca sa ca imi trimita cheile.Nu le.a trimis m.a sfătuit avocatul sa sparg lacatele. Actele de la casa nu mi le da nici sa fac o copie dupa ele .Nu mai stiu ce sa fac...Cum o dau nu e bine .
Cel mai recent răspuns: mihaela_2013 , utilizator 13:14, 30 Mai 2019
Am uitat sa specific ca cheile le.am tinut eu pentru ca doamna e plecată în Italia si le aveam eu ca sa pot veni sa mai fac curat. Pentru ca mi.a interzis sa stau in casa desi sunt proprietar.Am revenit în casa pentru ca se degrada si eu am muncit 3 ani in afara cu 500 de euro sa imi pot cumpara casa .
Daca sunteti proprietar pe casa puteti sa mergeti la politie sa cereti ajutor sa va dea actele.
Daca doamna in cauza a contribuit la cumpararea casei ..ar trebui sa va intelegeti legal. Deschideti proces ca sa stabiliti ce sume ii revin fiecaruia.
Daca doamna nu e trecuta in acte si a contribuit la cumpararea casei trebuie sa dovedeasca.

Vedeti ce zice avocatul.
Doamna este trecută pe acte,dar nu a contribuit la cumpararea casei.Este o persoana schimbătoare nu stie ce vrea.Cred ca cel mai bine am s.o dau in judecata ca nu se mai poate asa

mihaela_2013 a scris:

Daca sunteti proprietar pe casa puteti sa mergeti la politie sa cereti ajutor sa va dea actele.
Daca doamna in cauza a contribuit la cumpararea casei ..ar trebui sa va intelegeti legal. Deschideti proces ca sa stabiliti ce sume ii revin fiecaruia.
Daca doamna nu e trecuta in acte si a contribuit la cumpararea casei trebuie sa dovedeasca.

Vedeti ce zice avocatul.

Vorbiti cu avocatul. Daca este trecuta in acte, o sa fie mai complicat sa dovediti ca nu a contribuit pe perioada in care ati fost impreuna. Posibil sa ajungeti la o mediere si poate reusiti sa va intelegeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu si concubinul meu am cumparat o casa pentru care am muncit amandoi ... Madalyna15 Madalyna15 Buna seara vin si eu cu o mare rugaminte ce pot face in urmatorul caz: eu si concubinul meu am cumparat o casa pentru care am muncit amandoi insa cand a ... (vezi toată discuția)
Pot vinde casa mea,proprietate personala fara acordul parintilor? Florin Velici Florin Velici Buna seara! va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns la aceasta intrebare si daca cunoasteti si un articol de lege in legatura cu asta. Locuiesc in casa ... (vezi toată discuția)
Concubinul a cerut evacuarea mea din casa cumpărată doar pe numele lui, deși am contribuit amândoi în mod egal. are șanse să reușească acest lucru? Malvina Dumitrescu Malvina Dumitrescu Buna!Astazi am avut un proces cu,concubinul meu cu,care am stat impreuna 10 ani.Mentionez ca avem impreuna si o fetita de 8 ani de zile care in momentul de ... (vezi toată discuția)