avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neintelegeri privind o locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neintelegeri privind o locuinta

M.am despărtit de fosta concubina acum 4 ani nu am avut copii ,dar și în schimb avem o casa fiind ambii proprietari.Casa a costat atunci 13 .000 de euro .In primul an dupa despărtire a spus ca o cumpara ea ,dar nu a fost asa.ulterior am zis ca o cumpăr eu.Suma impusă de ea o fost de 5000 de euro. Casa nefiind locuita s.a degradat.Acum un an jumate m.am mutat eu impreuna cu sotia si copilul meu in casa,am investit un pic in casa ca sa ma pot muta .Tot eu fiind cel care in acest timp de 4 ani ani am avut grija de casa. Bun.Problema e fosta concubina stiind ca casa nu mai valorează atat si timp de 4 ani nu a interesat.o deloc conditia casei vrea tot aceeasi suma de bani.Eu ii ofer o suma de 3000 de euro dar aceasta nu vrea.Ce pot face sa imi iau toata casa ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:36, 26 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Formulati IN INSTANTA o solicitare de iesire din indiviziune solicitand casa in materialitate si obligandu-va sa achitati sulta.
Sper sa aveti acte care sa dovedeasca investitiile dumneavoastra in imobil
Solicitati ajutorul unui avocat, eventual.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati intai sa negociati cu un avocat, impreuna, poate nu ajungeti in instanta...
Daca as apela la un evaluator imobiliar ar putea ajuta la.ceva?
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
Amiriulian, utilizator
Tot la negociere va trebui sa ajungeti dupa. Poate sa va ajute insa, nu stiu ce ati discutat cu concubina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat urgent Amiriulian Amiriulian Revin tot in legatura cu casa. M.a sunat fosta concubina de Pasti daca am banii si i.am zis ca am doar 13.000 de lei ,bun,ne.am contrazis si a ramas sa o sun ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. eu si cu sotia mea ne-am despartit de curand. avem ... FlagellumDei FlagellumDei Buna Ziua. Eu si cu sotia mea ne-am despartit de curand. Avem un apartament, cumparat prin credit bancar in urma cu 12 ani, al carui proprietar suntem amandoi. ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri imobile, proprii și comune, după o căsnicie de 15 ani: cum se împart și cum se socotește valoarea lor? Kmy kmy Kmy kmy Buna ziua ! Dupa o casnicie de 15 ani,am ajuns la partaj.Am locuit in apartamentul sotului(bun propiu al lui) si am facut impreuna imprumuturi in banca,bani ... (vezi toată discuția)