Buna ziua,
Am să încerc să fiu succint cu întrebarea. Locuiesc în Germania si stau pentru o perioadă la părinți în Constanța. Datorită unor condiții medicale , printre altele am devenit si electeosensibil si reacționez la factorii de mediu. Nu am să intru în terminologia medicala. În Germania urmează să mă recalificare si sa studiez Baubiologie, un domeniu care se ocupă cu impactul clădirilor asupra sănătății prin factorii de mediu (electrosmog, mucegai, biotoxine, etc). Sunt posesorul unor aparate de măsură profesionale procurate de la o firma nemțească acreditata si recunoscută pe piața nemțească. Nu am verificat daca pentru uniunea europeană este recunoscută dar mai mult ca sigur că da. Am făcut măsurători la mama mea acasă și am constatat valori nepermise dpdv al Baubiologiei. Mamei mele nu îi merge bine de când s-au montat aceste antene pe blocuri. Menționez că pe blocul nostru nu este nici o antena dar pe blocurile din jur...ideea e ca valorile din casă pt frecvente înalte sunt exacerbate...cunosc dpdv chimio-biologic ce se întâmplă la nivel bacterial si molecular sub incidența acestor unde. Am izolat cât am putut prin metode știute de mine (dar neprofesionale) si am redus cât am putut aceste valori dar tot nu ar fi de ajuns. Întrebare: există în România o legislație care să prevadă valorile maximale admise astfel încât să nu fie periclitată sănătatea oamenilor? Valorile sunt exprimate în microwatt pe metru patrat. Sau pot lua ca referință valorile date de Baubiologie din Germania pentru a proceda legal la înlăturarea acestor antene deosebit de nocive? Care sunt pașii pe care ar trebui să-i urmez....cat costa o astfel de reprezentare legala din partea unui avocat care stăpânește legislația în acest domeniu? Ce șanse sunt de izbândă? Aștept cu interes un răspuns din parte dumneavoastră.