avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate tina ciobanu

Activitate tina ciobanu

Răspuns la discuția vibratii in apartament
va multumesc
De doi ani de zile viatza mea s-a modificat radical .In apartamentul de sub apartamentul meu a venit un nou proprietar care si-a facut curatenie si evident si modificari gen daramat pereti etc.De atunci am observant ca atunci cand se folosesc electro-casnice, la mine e un zgomot destul de greu de suportat
Iarna trecuta a folosit aerul conditionat pentru incalzire si atunci la mine aparea un tiuit care nu ma lasa sa dorm Toata iarna am dormit pe la rude in speranta ca primavera va face ceva cu aerul ala . Nu a facut nimic
Acum ,cam de 4-5 luni de zile in fiecare noapte intre orele 21-6 dimineatza se foloseste o masina de spalat si de uscat rufe care facea la mine un zgomot destul de neplacut .Am sunat proprietarul si i-am spus si raspunsul lui a fost ;citez “Se spala atunci cand e timp si nu ma mai deranjati cu mofturile dv”
Atunci am mers la Administratia blocului si am facut o sesizare scrisa . In urma sesizarii a promis ca nu va folosi aerul conditionat si ca masina de spalat se va folosi pana in ora 22 Masina se foloseste in continuare intre orele 21-6 dimineatza si chiar daca au rezolvat ei ceva sa nu mai faca zgomot mare, au ramas vibratiile pe care le simt cand dorm
Unde sa ma adresez , ce sa fac ,care sunt pasii pentru ami recapata linistea in casa mea.
Va multumesc.