avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vibratii in apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vibratii in apartament

De doi ani de zile viatza mea s-a modificat radical .In apartamentul de sub apartamentul meu a venit un nou proprietar care si-a facut curatenie si evident si modificari gen daramat pereti etc.De atunci am observant ca atunci cand se folosesc electro-casnice, la mine e un zgomot destul de greu de suportat
Iarna trecuta a folosit aerul conditionat pentru incalzire si atunci la mine aparea un tiuit care nu ma lasa sa dorm Toata iarna am dormit pe la rude in speranta ca primavera va face ceva cu aerul ala . Nu a facut nimic
Acum ,cam de 4-5 luni de zile in fiecare noapte intre orele 21-6 dimineatza se foloseste o masina de spalat si de uscat rufe care facea la mine un zgomot destul de neplacut .Am sunat proprietarul si i-am spus si raspunsul lui a fost ;citez “Se spala atunci cand e timp si nu ma mai deranjati cu mofturile dv”
Atunci am mers la Administratia blocului si am facut o sesizare scrisa . In urma sesizarii a promis ca nu va folosi aerul conditionat si ca masina de spalat se va folosi pana in ora 22 Masina se foloseste in continuare intre orele 21-6 dimineatza si chiar daca au rezolvat ei ceva sa nu mai faca zgomot mare, au ramas vibratiile pe care le simt cand dorm
Unde sa ma adresez , ce sa fac ,care sunt pasii pentru ami recapata linistea in casa mea.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tina ciobanu , utilizator 09:27, 11 Ianuarie 2018
Puteti sesiza Directia judeteana de sanatate publica cu nr. de inregistrare/ data. DJSP va face o ancheta si va dispune proprietarului masuri de conformare.
Pe cheltuiala dvs. puteti contacta o firma autorizata de Ministerul muncii si Ministerul sanatatii (gasiti pe internet din judetul dvs.) sa efectueze determinari de zgomot si vibratii si sa va elibereze buletine de determinare noxe fizice - zgomot, respectiv vibratii.
Pentru tulburarea linistii publice in perioada 22-6 puteti sesiza politia, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Gasiti aici mai multe informatii: www.avocatnet.ro/articol_361...
Vedeti art.2 pct.26
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa cu muzica deschisa in spatele casei mele hori27 hori27 Locuiesc la casa si de curand in spatele casei s-a deschis o terasa cu muzica,zidul de la spatele casei este comun cu aceasta terasa.Zgomotele clientilor si ... (vezi toată discuția)
Ce avize sunt necesare pt funcționarea unei terase restaurant în aer liber? eduardoo eduardoo Ce avize trebuie sa detina un restaurant cu terasa pt a functiona legal ? Intrucat am o problema in ceea ce priveste poluarea fonica (muzica la maxim ... (vezi toată discuția)
Zgomot deranjant non-stop Roxana8 Roxana8 Buna ziua! Locuiesc la etajul 1 iar la parterul blocului se afla un magazin alimentar de foarte multi ani. De aproximativ 3 ani, proprietarul a facut cateva ... (vezi toată discuția)