avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate utilizator jenny

Activitate utilizator jenny

tinand cont ..ca ei imi sunt incredintati mie.. nu cred ca se foloseste termenul asta... daca el era in tara.. eu nu.i luam.. dar faptul ca nu se ingrijeste de ei.. ca nu face nimik pt ei.. ce ar fi trebuit sa fac? ori aici..ori in tara.. el oricum nu are nicio treaba cu ei.. el fiind la randul lui stabilit in strainatate.. asi dori sa imi raspunda un avocat.. el este in masura sa ma indrume..ce ar trebui sa fac..
. .
amandoi sunt scolari.. fata desi are 6ani e in clasa a doua si baiatul de 8 ani in clasa a patra.. bineinteles studiile nu sunt ca in tara .. invata lejer.. daca deschid iar proces sa imi schimb locuinta care o am ..pe cea din strainatate asi mai avea probleme.. nu intentionez sa ma intorc in tara .. cand copii o sa mai creasca o sa aiba dreptul sa aleaga unde sta? la cati ani.. ?
am inteles ca asta vrea sa ma dea in judecata ca am luat minorii fara acordul lui .. ei sunt inregistrati la doctor de familie la scoala .. eu am casa aici pe numele meu.. inchiriata.. am acte .. copii sunt foarte bn ingrijiti.. dar ma tem sa nu se intample altceva.. el clar vrea sa ma oblige sa ma intorc in tara.. scopul lui nu sunt copii.. el vrea mie sa imi faca rau.. si se foloseste de copii .. eu nu asi vrea sa.i mai aduc.. in tara.. nu am o casa a mea.. nu sunt conditii de trai ca aici..vreau ce e mai bun pt ei.. dar totusi am o teama .. ca o sa ma oblige legea din tara sa .i aduc
.
pentru ca nu vrea .. si nici legatura cu ei nu are plus ca copii nu vor sa se duca la el..
buna ziua am si eu o intrebare am doi copii de 8si 6 ani.. a fost un proces copii mi.au fost incredintati mie .. dar avem custodia comuna eu am plecat in strainatate luand copii cu mine bineinteles ..cu o procura de la judecator .. procura e temporala..intrebarea e.. daca eu nu ma mai intorc in tara .. copii fiind la scoala .. ce se poate intampla? el refuza sa imi dea procura tin sa mentionez ca si el este in alta tara.. dar iam oferit dreptu sa vb..sa.i vada.. si totusi de trei luni ..nu ia mai sunat .. ce asi putea face sa pot ramane cu copii in strainatate