Un ap cumparat ,in vara se fac 2 ani . De 6 luni ploua prin tavan si pe la geamuri.
Este la et3, mansardat acoperisul fiind ca partea de sus a unui hexagon. Pe partea laterala a acoperisului exista geamuri tip velux. 4ap afectate.
Cel care a facut acoperisul, a fost angajat de dezvoltator. A recunoscut intr.o inregistrare ca e facut prost(panta5.4%), si invelitoarea pus se preteaza pt 10-90% panta)
Cu mari rugaminti/amenintari au venit de 3 zile sa inlocuiasca partea de sus a acoperisului, dar fara a se apuca si de partea laterala unde sunt veluxurile invocand ca acolo nu e pb, si ca dupa ce termina sus sa refaca si sa puna invelitoarea plana corecta ,nu va mai ploua nici la geamuri, desi la alt ap, aceste lucrari au avut loc anu trecut , li s.a reparat tot doar partea de sus a acoperisului, lor tot le ploua la geamuri.
In urma ploilor, toti peretii din linving dormitoare,hol sunt patati d apa, scorojiti,galbeni si tavanul din rigips la fel plus gaurit de dezvoltator ca sa lase apa de sus sa curga ca ne cadea tavanu in cap.
Cine trebuie sa vina sa repare daunele cauzate gen pereti tavan, schimbat vata care e imbibata cu apa de la atata ploaie?
Etaju fiind mansardat, avem taban de rigips si pt a schimba vata, trebuie sa intre facand gaura prin unu din ap.
Alte vicii ascunse pe care le.am obs eu sunt ca nici un perete nu e dreot, toti au burta, din cauza asta parchetul s.a distantat in mai multe locuri, plintele nici una nu sta la.locul ei,, in spatele caloriferelor pe unde au scos teava au lasat apr la gri(si gaura),usile fiindca peretii nu.s drepti, nici una nu sta deschisa, usa de la intrare e pusa stramb daca iesi din casa pe.sus la.usa poti vedea lumina din hol... iar la usa de la terasa jos pe pereti s.a facut igrasie
Cine tre sa repare aceste chestii?
In iunie 2017 am luat prin prima casa un ap la et3 mansarda. Totul bine pana acum 6 luni, cand a inceput sa ploua in casa, pe la geamuri, sa se infiltreze apa in pereti . 3 ap sunt afectate, al4lea a avut pb asta acum 1 an.
Firma care a facut acoperisul nu vrea sa se apuce de reinlocuire, avand in vedere ca au recunoscut ca l.au facut gresit si au plus invelitoarea gresita,implicit geamurile.sunt puse prost ploua ca afara pe la.ele.
Cine e respionsabil el.sau dezvoltatorul ? Vrem sa il dam in judecata.. dar nu stim daca singuri sau ca si asociatie...
Avem si asigurare facultativa.. ajuta ?
Firma cate l.a pus, ne duce cu zaharelul... ploua incontinuare... se trica geamurile, peretii,parchetul... trebuie sa le inlociiasca si pe astea.
V
Buna ziua. Am un baiat de5 ani jum, are autism(are certificat) eu si tatal.suntem.despartiti,dar baiatul sta la.el pt ca face terapie in orasul tatalui,baiatu e in grija lui,eu platesc pensie si avem.custodie comuna.
Tatal va fi plecat 2 luni din tara,iar baiatul in sept trebuie sastea in Cta 2 sapt sa faca terapie hiperbara. Imi pot lua eu concediu 09 pt el chit ca e in grija tatalui?
Multumesc