avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical cod09
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical cod09

Buna ziua. Am un baiat de5 ani jum, are autism(are certificat) eu si tatal.suntem.despartiti,dar baiatul sta la.el pt ca face terapie in orasul tatalui,baiatu e in grija lui,eu platesc pensie si avem.custodie comuna.

Tatal va fi plecat 2 luni din tara,iar baiatul in sept trebuie sastea in Cta 2 sapt sa faca terapie hiperbara. Imi pot lua eu concediu 09 pt el chit ca e in grija tatalui?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Program de vizita ionelaagapie ionelaagapie Buna ziua...daca sunt divortata de 2ani jum,cu un copil de 4ani,care in tot acest timp tatal copilului l a vizitat de 3 ori,si de 2 ori in prezenta mea...vine ... (vezi toată discuția)
Bună seara am o situație destul de complicata am 2 copii minori ... OanaMariab OanaMariab Bună seara Am o situație destul de complicata Am 2 copii minori , fata de 8 si baiatu de 6..sunt la tatal lor , sunt despartita de el de 5 ani, in ultimul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru îngrijire copil Anomar1985 Anomar1985 Buna seara. Am o mare problema. Am un baietel in varsta de 2 ani si 9 luni, diagnosticat cu autism si epilepsie. Problema este ca la 2 ani si 11 luni ar trebui ... (vezi toată discuția)