avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical pentru îngrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical pentru îngrijire copil

Buna seara. Am o mare problema. Am un baietel in varsta de 2 ani si 9 luni, diagnosticat cu autism si epilepsie. Problema este ca la 2 ani si 11 luni ar trebui sa ma duc la munca ( ultima luna fiind cea care i se acordă tatălui, iar tatăl nu poate sta acasa). Problema este ca nu am cu cine lasa baietelul ca eu sa incep munca. Avem terapii zi de zi, plus ca nu sta cu nimeni in afara de mine.
Am inteles ca as avea dreptul la concediu medical, sa pot sta acasa cu el pana la 3 ani, cand vom depune un alt dosar pentru copil cu handicap de la 3- 7 ani. Precizez faptul ca eu am certificatul reînnoit cu data de 29.05. 2018, cu o valabilitate de 2 ani.
Cum se procedează?
Mii de mulțumiri!

Alte discuții în legătură

Decontarea terapiei aba in romania de statul german princess4ms princess4ms Buna ziua , Ma numesc Oana Ionita, si am un baietel de 3 ani si 10 luni diagnosticat cu elemente din spectru autist atat in Romania cat si in Germania. In ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie rusuariana rusuariana sunt mamica unui baietel de 8 ani diagnosticat cu autism si sunt despartita in fapt de aproape 2 ani, fara sa divortez. intrebarea mea este daca pot formula ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu crestere copil cu handicap cristisy cristisy Buna seara Am si eu o problema si o nelamurire in acelasi timp. Am nascut un baietel si am optat pentru ccc pana la 1 an. Acum baietel are 10 luni si a fost ... (vezi toată discuția)