avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita

Buna ziua...daca sunt divortata de 2ani jum,cu un copil de 4ani,care in tot acest timp tatal copilului l a vizitat de 3 ori,si de 2 ori in prezenta mea...vine sa si vada copilul)nu l am mai vizitat de 1an,neplatit pensie alim de 5 luni) si copilul nu vrea..ca nu l cunoaste..nu are nici o relatie cu el..practic e "nenea",il poate obliga sa plece cu el(fostul sot pe copil la program de vizita?)
De obligat tatal nu poate in sensul de a-l lua cu forta.
Nici daca ameninta ca vine cu executor judecatoresc?Copilul nu stie ce inseamna "tata",am incercat sa i spun cine este tatal lui,sa l pregatesc in ideea ca poate vine si va vrea sa l ia ,dar el spune ca nu vrea sa plece de langa mami,mamaie si tataie(locuim cu parintii mei).El sta cu mami..
Daca vine cu executor e indicat sa aveti si dvs. avocat.
Se pot comite abuzuri...
Multumesc
Revin cu o intrebare,daca avem custodie comuna,trebuie sa anunt ca plec cu copilul 2 sapt din oras?Ma gandeam ca trebuie sa i anunt macar pe fostii socrii ca plec cu copilul,daca tatal copilului nu da nici un semn...in zilele urmatoare ma duc sa i fac plangere pt neplata pensiei alimentare,si ma gandesc ca primind de la politie "ceva",fostii socrii sa nu ia legatura cu fostul sot,si sa mi ceara copilul chiar cand suntem in concediu..

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti stilldanutza stilldanutza buna ziua.cumnatul meu a fost casatorit,in urma casniciei are un baietel de 6 ani.acum sunt divortati.in urma divortului copilul trebuie sa stea cu mama lui,la ... (vezi toată discuția)
Copil bogos elena bogos elena Sunt divortata,am o fetita de 2 ani pe care o ingrijesc bunicii toata saptamana iar eu o vad doar in week-end (eu fiind in bucuresti iar ea la tara ) pentru ca ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)