Data angajarii este decembrie 2017. Pe mine ma intereseaza ce salariu voi avea dupa aceste 3 luni avand in vedere punctul 2) din acest fragment din contract
" 1. Salariul net negociabil este de 1500 lei.
2. La data incheierii prezentului contract individual de munca, salariul net negociabil corespunde unui salariu de baza lunar brut de 2000 lei."
Dvs ati zis ca salariul meu net in aceste 3 luni este de 1500 lei conform punctului 1), dar nu am inteles pt 2)
@Iulian Manea
Buna ziua! Multumesc de raspuns. Si ca intrebare, in cazul 2, "2. La data incheierii prezentului contract individual de munca, salariul net negociabil corespunde unui salariu de baza lunar brut de 2000 lei.", acesti 2000 de lei ce reprezinta, cat primesc eu in mana, sau salariul brut care va suferi pierderi? Este foarte ambigua formularea acestei fraze si inca nu m am lamurit.
Buna, de curand m-am angajat, si am semnat un contract pe 3 luni si am niste nelamuriri legate de contract. Aici asa specifica:
1. Salariul net negociabil este de 1500 lei.
2. La data incheierii prezentului contract individual de munca, salariul net negociabil corespunde unui salariu de baza lunar brut de 2000 lei.
Intrebarea mea este, care este salariul net in ambele cazuri? ce inseamna "salariu net negociabil" si "salariul net negociabil corespunde unui salariu de baza lunar brut de...". Sa inteleg ca atat primesc eu in mana, sau din acea suma se impoziteaza?