Am fost accidentată în Bacău pe trecerea de pietoni.Deși impactul a fost puternic am zburat efectiv și m-am rostogolit apoi pe jos ,nu am avut fracturi.La urgență m-au scris câteva contuzii ,pe cea de la față care îmi provoacă dureri și acum la cap pe partea stângă,nu mi-au trecut-o.Mi-au dat 4-5 zile de îngrijire .Am avut dureri f mari peste tot.Am greață în continuu atacuri de panică.Am fost la psiholog,la psihiatru,mi-au dat ceva de dormit.Am fost din nou la urgență,m-au trimis la medicul de familie.Nu am medic nu am asig,pt că am lăsat totul în jud Călărași ,am venit la mama de un an ca să stau cu ea pt că are Alzeimer.Am chemat-o și pe doamna care m-a lovit la urgență să vorbim despre ceea ce va urma.A venit cu o colegă ce avea mare înfluiență pe acolo.Acum șoferița e f liniștită .nu mi-a dat copie după asigurare,mă duce cu fofârlica.Cerificatul nu am putut să-l fac pt că nu am mutație aici mă trimit în Călărași.
Vă rog să-mi spuneți cum pot primi despăgubire pt vătămare corporală,dacă am dreptul la daune morale,având în vedere că nu am servici,deoarece mama mea a avut de suferit cât eu nu am putut să o îngrijesc.
Vă mulțumesc