avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters454239

Activitate ContSters454239

Răspuns la discuția Renuntare la dreptul de mama

gi-jane2 a scris:

Intai ar trebui sa intrebati daca tatal il vrea..

Da tatăl îl vrea. Am omis sa Menționez asta dar ei au ajuns la concluzia asta de comun acord ca copilul sa ajungă la tata iar șira mea sa renunțe la drepturi pentru ca ea muncește un alta țara și in plus de asta nici nu vrea sa mai aibe legătura cu acel barbat. De aceea am vrut sa primesc un răspuns de la dl avocat dacă știe cum se procedeaza. Mulțumesc!
Buna seara, domnul avocat. Am și eu o întrebare la care as dori din suflet sa primesc un răspuns. Sora mea a avut o relație cu un bărbat dar acel bărbat mai are o relație de 7-8 ani cu o alta femeie (ei sunt de etnie Roma ambi) iar sora mea când a aflat de existența celeilalte femei sa despărțit de acel bărbat. Dar ea este însărcinată si vrea ca după ce naște sa încredințeze copilul tatălui pentru ca ea nu vrea sa își "strice" viitorul și nici nu are posibilitatea sa îl crească. Și vrea sa renunțe și la dreptul de mama ca sa nu mai fie legată cu nimic de acel om. Este posibil sa facă asta? Și cam care sunt procedurile (pași de urmat)? Aștept răspunsul Dvs!
Sunt o fata de29 de ani căsătorită de 7 ani și am trecut prin foarte multe încercări împreuna cu soțul sa avem un copil. Ambii avem probleme de fertilitate. Deci șansele de a concepe un îngeraș sunt foarte slabe. Am încercat chiar și FIV di am rămas însărcinată dar am pierdut la 6 săptămâni. In fine, o grămada de bani aruncați pe fereastra. As dori din suflet sa înfiez un copil dar după cum se știe sistemul din România nu prea permite. Vreau sa apelez la fetele care sunt însărcinate și din nefericire, din diferite motive, nu pot întreține copilul și vor sa îl lase. Decât sa lase copilașul in spital ca numai Dumnezeu știe cum creste bietul îngeraș prin orfelinate, va rog sa ma contactați ca sa ii puteți oferi copilului Dvs un viitor mai bun decât o viața la orfelinat. Iar mie îmi veți oferi șansa de a fii mama și de a trai ca sa ofer unui îngeraș un viitor mai bun și sa aiba o viața frumoasa in sânul unei familii. Va mulțumesc și sper sa fie de ajutor mesajul meu!