avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate Ana.maria15

Activitate Ana.maria15

Răspuns la discuția Reclamație EMAG
Nu. Nu am primit nici banii, niciun răspuns la sesizările făcute sau la telefon.

Dacă cineva cunoaște procedura pentru reclamații și cum aș putea să iau/ să luăm banii de la Emag pe calea " mai puțin amiabilă", rog să scrie aici.
Se pare că suntem mai multi în aceeași situație. Deloc plăcut ceea ce se întâmplă.
Răspuns la discuția Reclamație EMAG

Am făcut sesizare în scris, nu mi s-a raspuns nimic, nici măcar un telefon nu am primit din partea lor.
Bună ziua !
Mă interesează unde pot face o reclamație/ caz de judecată pentru următoarea faptă: acum o lună am cumparat un anumit produs, iar prin programul de buy-back ni se promite din partea emag un voucher de 150 ron, care ar trebui să vină în următoarele 14 sau 15 zile. A trecut o luna, am sunat la emag, ni s-a spus că va fi anunțat serviciul corespunzător și că vom primi voucherul. Peste o săptămână, am făcut sesizare pe site din cauza faptului că încă nu am primit voucherul. Între timp, am incercat de cateva ori să sun, dar liniile se pare că erau " ocupate ", deși serviciul suport pentru clienti se promite a fi valabil 24/7.

Pot face reclamație pentru reclamă mincinoasă, nerespectarea condițiilor etc ? In baza căror legi? Ce sfaturi îmi dați ?

NB: îmi pare rau daca am ales categoria greșit!
Mulțumesc frumos !