avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate soare212

Activitate soare212

Răspuns la discuția Salariu neclar
Dar la negocieri am semnat pentru 2500 brut

Cornel Vasile a scris:

Treaba cu indemnizatia este argumentata in sensul ca se acopera trecerea contributiilor de la angajator la angajat ....

Răspuns la discuția Salariu neclar
Da, dar nu vor sa ne explice treaba cu indemnizatia. Asteptam sa vedem la salariu si o sa merg sa cer si fluturasul ca de cand lucrez la ei nu am vazut asa ceva

Cornel Vasile a scris:

Ati semnat actul cu 1900 lei ?

Discuție Salariu neclar
Buna ziua, inainte de sarbatori am fost chemati la negocieri, toate bune si frumoase, am negociat sa avem pe cartea de munca 2500 lei plus bonuri . Am semnat actul aditional pe 2500brut , dupa anul nou au venit cu alt act pe care era stipulat 1900 brut si 600lei indemnizatie ( documentul era un tipizat vechi cu spatii goale unde sumele erau trecute cu pixul) si am cerut si noi explicatii dar nu am primit nimic. A mai trecut o saptamana si am fost chemati sa semnam iar alt act aditional facut cum trebuie
.. stampila si numar de inregistrate si spre surprinderea noastra era trecut decat 1900lei brut si restul prevederilor din contractul de.munca din 2015 raman valabile si pe deplin aplicabile. Intrebarea mea este daca indemnizatia pe care ne-au promis-o ,ramane definitiv sau oricand o pot scoate? Firma a fost vanduta si in decurs de un an vor venii ceilalti. Eu si colegii mei asteptam un raspuns de la dvs. si va multumim .