avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu neclar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu neclar

Buna ziua, inainte de sarbatori am fost chemati la negocieri, toate bune si frumoase, am negociat sa avem pe cartea de munca 2500 lei plus bonuri . Am semnat actul aditional pe 2500brut , dupa anul nou au venit cu alt act pe care era stipulat 1900 brut si 600lei indemnizatie ( documentul era un tipizat vechi cu spatii goale unde sumele erau trecute cu pixul) si am cerut si noi explicatii dar nu am primit nimic. A mai trecut o saptamana si am fost chemati sa semnam iar alt act aditional facut cum trebuie
.. stampila si numar de inregistrate si spre surprinderea noastra era trecut decat 1900lei brut si restul prevederilor din contractul de.munca din 2015 raman valabile si pe deplin aplicabile. Intrebarea mea este daca indemnizatia pe care ne-au promis-o ,ramane definitiv sau oricand o pot scoate? Firma a fost vanduta si in decurs de un an vor venii ceilalti. Eu si colegii mei asteptam un raspuns de la dvs. si va multumim .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:52, 15 Ianuarie 2018
Ati semnat actul cu 1900 lei ?
Da, dar nu vor sa ne explice treaba cu indemnizatia. Asteptam sa vedem la salariu si o sa merg sa cer si fluturasul ca de cand lucrez la ei nu am vazut asa ceva

Cornel Vasile a scris:

Ati semnat actul cu 1900 lei ?

Treaba cu indemnizatia este argumentata in sensul ca se acopera trecerea contributiilor de la angajator la angajat ....
Dar la negocieri am semnat pentru 2500 brut

Cornel Vasile a scris:

Treaba cu indemnizatia este argumentata in sensul ca se acopera trecerea contributiilor de la angajator la angajat ....

Trebuie sa semnati cat ati negociat si nu pe 1900 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare ccm( negocieri salariale) Johnny.1918 Johnny.1918 Ccm s-a modificat la 01.01.2018, acum se duc negocieri salariale prin care se solicita marirea salariului si alte revendicari, toate ar fi trebuit sa intre in ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim-penalizari salariale;dezinformare la recrutare yasmina0506 yasmina0506 I . In firma la care lucrez se incheie odata cu CIM si Act aditinal ce prevede drepturile banesti. 1. Acest act adidional poarta acelasi nr. de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Negociere salarii 2018 secretariat1 secretariat1 Buna ziua, Sutem 21 salariati, cu tot cu administrator-director general. OUG 82/2017 spune ca toti angajatorii vor negocia salariile, indiferent de nr. de ... (vezi toată discuția)