avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate Maria Amalia

Activitate Maria Amalia

Răspuns la discuția Pot fi acuzata pe nedrept?
Atata timp cat sunt nevinovata, merg pana in panzele albe pentru a se adeverii asta! Atat ea, cat si sotul pot declara ca m-am intors repede. Nu sunt clarvazatoare sa ma duc la sigur in locul unde zice ea ca au fost banii! Ea dupa ce a vazut,, ca ii lipsesc banii" ce a facut?! Ia pus,, la loc, sub perna" si a venit la mine acasa cu acuzatii. Apoi ne zice sa venim sa ii numaram, ajunsi acolo scoate punga de sub perna si ne pune sa ii numaram! Avea 4350 acolo, sustinand ca avea 6500 lei. Pai 2350 lei( cei de care ma acuza) + 4350 lei= 6700 lei, nu cat sustine ea. Deci... Minte! Are un tupeu fantastic si o scoala in a mintii
Toata lumea din sat stie ca minte mult si mai fura( dero, sapun din case), pe mine ma intereseaza daca voi fi suspecta in urma amprentelor lasate la numararea banilor? ( ea, sotul si eu am atins punga).

Ii voi face si eu plangere pentru acuzatie mincinoasa, cu toate ca sper sa isi revina!
Asa pot sa zic si eu ca am avut 1000 lei, ma duc sa acuz pe cineva si il pun sa numere( clar ca ii raman amprentele) apoi il amenint ca daca nu imi da banii, ma duc la politie! Cine poate sa confirme ca ea a avut suma respectiva? Atata timp cat nu a stiut nimeni niciodata cati bani are, unde ii tine! Pot cere sa i se faca un control psihologic?
O faza asemanatoare a facut si cu mamaia(fata ei) in toamna! Se plangea la toti ca nu mai are bani si sa ii scoata mamaia banii de pe cec( avea 4000 lei pusi pentru zile negre, sa zic asa). Mamaia nu a vrut, a zis ca atunci cand o muri ce face de bani! A amenintat-o cu politia si pana la urma ia scris ca nu are pretentii la ea pt pomana, etc... Si in legatura cu ce am postat mai sus, mentionez ca nu stia nimeni unde are banii, cati are! In toamna se plangea ca nu are bani, si peste,, noapte" ca a avut 6500 sub perna
Buna ziua! Ma scuzati pentru deranj! Sunt acuzata de bunica mea, cum ca i-as fi furat eu o suma de bani, ea zice ca a avut 6500 lei si ca ii lipsesc 2350 lei(cei de care ma acuza). A venit la mine acasa si mi--a zis astea, bun... Merg la ea acasa cu sotuul, scoate banii dintr-o punga de sub perna si ne pune sa ii numaram, avea 4350 lei. Ea o tine tare ca avea 6500. Zice ca i-am luat eu, deoarece cu catteva zile in urma, am fost pe la ea impreuna cu sotul si copilul, si am fost de am cauttat suc, in camerele celelalte( eu cand fumez, trb sa beau ceva; am intrebat-o daca are suc, a zis ca nu! Si iam zs hai bre''ca stiu ca ai! Si am fost de m-am uitat in frigider si sub masa, stiam ca acolo le tine! A durat 30s, hai sa zic 1 min maxim!) Eu nu i-am luat niciun ban si nu cautam sucul sub perna, acolo unde zice ca au fost banii! Ma ameninta cu politia, ca ii cheama sa ia amprente de pe punga( unde erau banii), problema e ca atunci cand iam numarat, si eu si sotul si ea a pus mana pe punga! Pot fi eu principalul suspect? Ce ar trb sa fac?Si inca ceva.... Prin toamna, si-a renovat camera, a daramat o soba si ea a zis ca ia furat un vecin plita, cuptorul si usa de la soba! La fel, ca merge la politie sa il zica, etc.... Peste cate-va zile, am fost la ea si ce mi-a venit sa ma uit in spate, unde avea cotetul de porci, toate alea de la soba erau asezate frumos acolo, in spate si acoperite cu un butoi! Cand am chemat'o si i-am aratat, sa facut rosie! E genul de persoana care minte mult, baga si omul nevinovat in puscarie.