Buna ziua! Ma scuzati pentru deranj! Sunt acuzata de bunica mea, cum ca i-as fi furat eu o suma de bani, ea zice ca a avut 6500 lei si ca ii lipsesc 2350 lei(cei de care ma acuza). A venit la mine acasa si mi--a zis astea, bun... Merg la ea acasa cu sotuul, scoate banii dintr-o punga de sub perna si ne pune sa ii numaram, avea 4350 lei. Ea o tine tare ca avea 6500. Zice ca i-am luat eu, deoarece cu catteva zile in urma, am fost pe la ea impreuna cu sotul si copilul, si am fost de am cauttat suc, in camerele celelalte( eu cand fumez, trb sa beau ceva; am intrebat-o daca are suc, a zis ca nu! Si iam zs hai bre''ca stiu ca ai! Si am fost de m-am uitat in frigider si sub masa, stiam ca acolo le tine! A durat 30s, hai sa zic 1 min maxim!) Eu nu i-am luat niciun ban si nu cautam sucul sub perna, acolo unde zice ca au fost banii! Ma ameninta cu politia, ca ii cheama sa ia amprente de pe punga( unde erau banii), problema e ca atunci cand iam numarat, si eu si sotul si ea a pus mana pe punga! Pot fi eu principalul suspect? Ce ar trb sa fac?Si inca ceva.... Prin toamna, si-a renovat camera, a daramat o soba si ea a zis ca ia furat un vecin plita, cuptorul si usa de la soba! La fel, ca merge la politie sa il zica, etc.... Peste cate-va zile, am fost la ea si ce mi-a venit sa ma uit in spate, unde avea cotetul de porci, toate alea de la soba erau asezate frumos acolo, in spate si acoperite cu un butoi! Cand am chemat'o si i-am aratat, sa facut rosie! E genul de persoana care minte mult, baga si omul nevinovat in puscarie.