Buna seara. Am si eu o intrebare. Sotul meu este acuzat de fosta lui sotie ca i-a furat recent banii din casa. Cei de la politie i-au cerut sa mearga la amprente si sa recunoasca ca ep este chiar daca el nu a facut nimic. Ce poate face in cazul acesta? Multumesc
Fireste ca nu o sa declare ceva ce nu a facut. Daca e citat in calitate de suspect are dreptul de a nu da nicio declaraţie si sa fie asistat de avocat.
Fireste ca nu o sa declare ceva ce nu a facut. Daca e citat in calitate de suspect are dreptul de a nu da nicio declaraţie si sa fie asistat de avocat.
A fost chemat acum 2 sau 3 luni la sectie de unde apartine sotia si a dat o declaratie in care a spus ca nu a facut nimic. A stat vreo 3 ore la discutii cu politia. I s-a spus ca este obligat sa mearga la amprente si ca o sa il sune. Astazi s-a intalnit cu ei total intamplator. (Duminica). Au zis ca au venit sa il ia la amprente. Sotul i-a spus ca nu poate merge deoarece el lucreaza si imediat trebuia sa plece la munca. Citatie propriu-zisa nu a primit. Doar telefonic