avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penal

Buna seara. Am si eu o intrebare. Sotul meu este acuzat de fosta lui sotie ca i-a furat recent banii din casa. Cei de la politie i-au cerut sa mearga la amprente si sa recunoasca ca ep este chiar daca el nu a facut nimic. Ce poate face in cazul acesta? Multumesc
Fireste ca nu o sa declare ceva ce nu a facut. Daca e citat in calitate de suspect are dreptul de a nu da nicio declaraţie si sa fie asistat de avocat.
Fireste ca nu o sa declare ceva ce nu a facut. Daca e citat in calitate de suspect are dreptul de a nu da nicio declaraţie si sa fie asistat de avocat.

A fost chemat acum 2 sau 3 luni la sectie de unde apartine sotia si a dat o declaratie in care a spus ca nu a facut nimic. A stat vreo 3 ore la discutii cu politia. I s-a spus ca este obligat sa mearga la amprente si ca o sa il sune. Astazi s-a intalnit cu ei total intamplator. (Duminica). Au zis ca au venit sa il ia la amprente. Sotul i-a spus ca nu poate merge deoarece el lucreaza si imediat trebuia sa plece la munca. Citatie propriu-zisa nu a primit. Doar telefonic
Citarea se poate face si telefonic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anchetare agresiva ciucarareresionut ciucarareresionut Am apelat la acest forum pentru a afla daca este corect ce mi s-a intamplat: Acum 2 zile mi-a venit o citatie cum ca trebuie sa ma prezint ieri la sectia de ... (vezi toată discuția)
Cearta cu copil minor, consecinte de natura penala gabrielapopa gabrielapopa Buna ziua, va prezint urmatorul caz: fiind cu masina in trafic, iesind de sub un pasaj, de sus, de deasupra pasajului, un copil ( de vreo 12-13 ani) a aruncat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! exista o situație in care ma aflu și nu știu cum ... Pufy1240 sckxs Pufy1240 sckxs Buna ziua ! Exista o situație in care ma aflu și nu știu cum sa procedez .As fi recunoscător dacă mi ați Răspunde la următoarele întrebări . Povestea ... (vezi toată discuția)