avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cearta cu copil minor, consecinte de natura penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cearta cu copil minor, consecinte de natura penala

Buna ziua,
va prezint urmatorul caz: fiind cu masina in trafic, iesind de sub un pasaj, de sus, de deasupra pasajului, un copil ( de vreo 12-13 ani) a aruncat pe cupola masinii cu un bidon. sotul l-a vazut in oglinda, chiar si copilul nostru, care se afla pe bancheta din spate a masinii l-a vazut, sotul, care conducea masina a iesit din pasaj, a ajuns copii din urma ( eram si eu in masina ), care erau trei, s-a dat jos din masina, cel vinovat cand l-a vazut a dat sa fuga iar sotul meu l-a prins de tricou. Nu l-a batut, doar la intrebat de ce a aruncat in masina cu sticla; el s-a smucit sa fuga si a cazut, dar nu s-a lovit, apoi a luat-o la fuga. unul dintre ceilalti a facut poza probabil intre timp si ne-am trezit acasa cu o hartie prin care sotul meu este chemat la politie. ce se poate intampla in acest caz? care ar putea fi consecintele?
suntem o familie pasnica si nu ne dorim probleme de acest fel. noi l-am tratat ca un incident nedorit dar, se pare ca cel vinovat vrea acum sa profite de situatie, sau nu stiu cum sa spun.
multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
gabrielapopa, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabrielapopa , utilizator 09:50, 8 Iunie 2015
Sa mearga si sa declare adevarul, probabil s-a depus o plangere pentru loviri sau alte violente. Sunt persoane care in mod intentionat provoaca astfel de incidente si ma gandesc ca daca au fost si pregatiti sa faca poze, cam despre asta este vorba.
multumesc pentru raspuns. dar, care ar fi consecinta cea mai grava?
Trebuie vazut pentru ce este formulata plangerea.
Buna ziua,
revin asupra subiectului deschis ieri. sotul meu s-a prezentata astazi la sectia de politie specificata in citatie ( precizez ca pe citatie scria ca este citat in calitate de martor si nu de suspect!), a dat declaratie cu privire la cele intamplate pe 18.05.2015. i s-a adus la cunostinta ca in afara de loviri si alte violente pe plangere este specificat ca sotul meu i-ar fi furat telefonul mobil! ceea ce este total neadevarat. se pare ca acest incident ia o intorsatura foarte urata si cred ca vom fi tarati intr-un proces nedorit.cum putem proba ca cele sustinute de reclamant sunt neadevarate? deja sunt speriata si nu stiu cum sa procedam. va solicit ajutorul.
Sa inteleg ca declaratia a dat-o in calitate de suspect?

Alte discuții în legătură

Sunt acuzat de furt pe nedrept salut, am dat și eu de o problema la care nu m-am așteptat, ... Adrian 1989 Adrian 1989 Salut, am dat și eu de o problema la care nu m-am așteptat, încercând sa fac bine am ajuns sa fiu acuzat de furt, Soția mea a făcut un mic accident ... (vezi toată discuția)
Anchetare agresiva ciucarareresionut ciucarareresionut Am apelat la acest forum pentru a afla daca este corect ce mi s-a intamplat: Acum 2 zile mi-a venit o citatie cum ca trebuie sa ma prezint ieri la sectia de ... (vezi toată discuția)
Salut! acum două săptămâni am facut cea mai mare prostie ... janssen188 janssen188 Salut! Acum două săptămâni am facut cea mai mare prostie din viața mea. Am incercat sa fur o bluză si un tricou din Mall in valoare total de 220 de lei. ... (vezi toată discuția)