avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate Alina2018

Activitate Alina2018

Răspuns la discuția Custodie comuna
Constanta
Buna seara ! In urma divortului la notariat custodia este comuna cu domiciuliul la mine , in acel moment s a specificat punctual adresa unde locuiam , intre timp am cumparat un apartament la 3 km distanta de primul domiciliu, fostul meu sot a fost informat despre noul domiciu al copiilor , problema este insa ca nu vine sa semneze ca a luat la cunostinta despre asta , la evidenta populatiei ptr a- mi putea preschimba cartea de identitate . Va rog sa ma ajutati cu o idee .., cum as putea sa preschimb buletinul fara a ajunge sa il dau in judecata ? Scrie undeva ca trebuie sa fie de acord cu mutarea copiilor , daca aceasta nu afecteaza progrmul de vizita ?va multumesc
Răspuns la discuția Contestatie executare
Va multumesc pentru raspuns ! Sunt curioasa ce o sa se intample la proces !

Răspuns la discuția Contestatie executare
Va multumesc mult !

-folositi butonul raspunde, nu mai apasati pe citeaza.
Buna ziua ! In urma divortului la notariat fostul sot a fost de acord sa achite 1000 de lei pentru 2 copiii, ulterior a refuzat vehement sa plateasca si i s a pus poprire pe salariu. Motivatia lui este ca el cheltuie mai mult de 1000 de lei de cate ori ia copiii ... in weekenduri . Pot fi luate in considerare bonurile lui ,chiar daca acelea sunt mai mult jucarii si hainute sclipitoare pe care le cer copiii dar nu contribuie efectiv la intretinerea lor. Mentionez ca este vorba mai mult de ambitie decat de interes fata de copii. Va multumesc !