avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contestatie executare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contestatie executare

Buna ziua ! In urma divortului la notariat fostul sot a fost de acord sa achite 1000 de lei pentru 2 copiii, ulterior a refuzat vehement sa plateasca si i s a pus poprire pe salariu. Motivatia lui este ca el cheltuie mai mult de 1000 de lei de cate ori ia copiii ... in weekenduri . Pot fi luate in considerare bonurile lui ,chiar daca acelea sunt mai mult jucarii si hainute sclipitoare pe care le cer copiii dar nu contribuie efectiv la intretinerea lor. Mentionez ca este vorba mai mult de ambitie decat de interes fata de copii. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:52, 15 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Daca si-a luat angajamentul sa achite 1000 lei, atunci trebuie sa plateasca aceasta suma catre d-voastra pentru copii. Ce cheltuie cu ocazia cand copii sunt la el nu intra in aceste sume de bani.
Va multumesc mult !

-folositi butonul raspunde, nu mai apasati pe citeaza.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Este irelevant cât cheltuie cât se află la el minorii.
Pensia este pensie...
Va multumesc pentru raspuns ! Sunt curioasa ce o sa se intample la proces !

Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Respingere cerere diminuare pensie intretinere minor ioana-03 ioana-03 Buna ziua, tatal biologic al copilului meu in varsta de 4 ani, a cerut diminuarea pensiei de la 188.25 lunar la 110 lei lunar pe motiv ca din cei 1000 de lei ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara Nata88 Nata88 Buna ziua, Asa o situatie: sotul are 2 copii minori dintr-o alta casnicie. Dupa hotararea de divort s-a ajuns la intelegerea amiabila de a plati o pensie ... (vezi toată discuția)
Cadouri in loc de pensie alimentara? danaru danaru De 2 luni ex sot nu mi-a trimis pensia alimentara...Motivul e ca nu are niciun venit....vorba vine... In schimb, mi-a venit ieri cu ceva hainute si ... (vezi toată discuția)