avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate Teoali

Activitate Teoali

Bună seara,
Traiescu cu partenerul fara a fi căsătoriți in chirie si avem.un copil, 3ani si.../care este trecut pe numele lui/ locuim impreuna si el plateste tot, utilitati etc/ Nu ne mai înțelegem, din pacate :( Eu am grija de copil (dar sustinuti financiar de tata) am stat acasă pana la varsta de 3 ani si dupa m am angajat ca am dus copilul la grădiniță. Am serviciu, sunt angajată. Ne vom separa si urmeaza sa caut o chirie. Ideea este ca el tot spune ca va sta copilul 1 saptamana la.el.una la mine. Eu nu vreau deoarece eu am avut si am.grija de copil. Cum ar putea el sa i faca de mancare sa se cupe de el cand nu s a ocupat timp de 3 ani? Decat financiar in mare. Cand mai aveam de lucru pe week si ramanea cu el / platita suplimentar si ma.duceam normal...trebuia sa i pregatesc de mancare haine...tot ca sa aiba copilul ca el zicea..ce i dau de mancare etc. Nu am dovezi dar ma jugneste mereu si vb de fata cu copilul. Mi a dat si 2 palme in 2 dati diferite. Tot timpul nu s buna de nimic si spune ca ma port urat cu copilul adica ca sunt mai impunatoare sau ii spun ca bine mami bine..nu manani..ok...si plec..gen ma.supar pe el. Fac asta sa o fac sa pape cand nu are chef ...ca mereu e nervos si agitat din cauza mea. Mai tip ca doar eu stau cu el non stop....el e doar prin casa...cand ii zic sa se joace ca sa pot face treaba zice ca ce i zic eu lui ce sa faca.... si fac mancare curat spal calc etc..toate si cand nu mai pot mai tip..dar asta nu înseamnă ca nu mi iubesc copilul si ma port urat cu el. Nu bat copilul! El nu intelege ca, copii sunt uneori plangaciosi.. au stari etc... ma tot ameninta ca nu am unde sa ma duc si sa vad eu atunci ce mi da instanta. Sunt un om muncitor.... Am renuntat la cariera mea pr aceasta minune de copil si el spune ca nu aduc bani/ nu contribui de parca doar banii ar conta. Nu aduc cat ar vrea el si nu i dau lui.... ca ,ce sa mi dea mie instanta cand am minim pe economie in cartea de munca. Am dar dar restu sunt la negru ca asa sunt vremurile...si mai fac si ore suplimentare cu alt serviciu si mai adun bani. A spus ca are dovezi ca nu am contribuit la cheltuielile casei cu nimic...cu ce sa contribui daca n am av serviciu si am ingrijit copilul casa si pe el? Poate afecta asta? Nu doresc sa stea copilul la el 1 saptamana pt ca nu ooate avea grija ca mine ...nu i poate oferi hrana si curatenie si ingrijire ca mine. Ce sa faca la el?. Sunt de acord sa o vada nu i imput acest drept. E ok si pt copil. Nu vreau sa sufere dar ...nu sunt de acord sa stea la el. Ii mai baga si prostii in cap copilului.....
Răspuns la discuția Executare hellppp
Buna seara,
Mai am o intrebere va rog mult daca ma puteti ajuta! Cum pot aflu daca s a prescris. De Unde pot afla? Unde ma pot intreba /adreseaza? Ca sa stiu exact! ( nu mai am chitantele!)
Termen.de prescriptie este de 3 sau 5 ani? Sau e in functie de suma?
Dacă a intervenit prescripția unde pot află, u de ma pot uita!

Declarat scadent anticipat creditul? Dacă s a plătit ceva.. Nu stiu ce înseamnă astea va rog dacă ma puteti ajuta. Multumesc!
Pai îl putea vinde dacă avea ceva neinregula? Nu prea cunosc termenii.... Și...
Când vinzi casă... știu către îți cere un act care dovedește că nu ai datorii etc.. Dacă a putut să l vândă inseamna că nu e nici o problemă nu? E vândut...si nu mai aparține persoanei decedate. Și dacă girantul a decedat și nu mai are nimic pe numele lui??!! Ce se mai poate întâmpla... A avut apartamentul dar l a vandut.
. Va mulțumesc!

Multumesc! Cu acte la notar... Că are contract de vânzare cumpărare. Fiului său!
L a vândut înainte să moară cu jumătate de an. A murit acum doi ani.

Buna ziua. Am facut un credit acum 10 ani.. Nu l am plătit... A girat bunicul meu cu apă care acum e decedat! Iar apartamentul în timp ce trăia bunicul la vândut! Eu nu am nimic pe numele meu... Ce poate să nu facă executorul... Sau la acel ap se mai poate un. Bla... Dacă nu mai este al bunicului? Eu nu mai am adresa de domiciliu acolo!!!!